Jak AndaSeat Kaiser 4 mění hru s 1 dolarem za poukázku 130 $








Herní židle AndaSeat Kaiser 4 bude uvedena na trh koncem tohoto roku a my vám doporučujeme, abyste se zapojili. Z mnoha, mnoha, mnoha důvodů.

Jedním z nich je, že to není jen další bažinatá standardní židle vržená na přesycený trh, který tvrdí, že je pro hráče.

Toto je sada, která byla navržena s ohledem na nadšence mobilních her. Protože mít místo, kde se můžete pohodlně usadit a hrát si na telefonu, je – jak nepochybně víte, pokud toto čtete – naprosto zásadní.

Kaiser 4 má špičkovou ergonomickou podporu díky nastavitelnému bedernímu systému, který vidíte, což znamená, že delší herní seance nejsou jen jednoduché – ale i potěšení. K dispozici jsou dokonce 5D vícerozměrné područky, které znamenají, že můžete židli vyladit tak, aby podporovala jakýkoli styl sezení vy chtít.

Dále je to mimořádně lehká konstrukce křesla, vynikající odolnost a snadná údržba – to poslední díky vysoce kvalitní syntetické kůži z polyuretanu odolné vůči skvrnám. Ta předčí pravou kůži svými vlastnostmi snadného čištění.

Toto použití syntetické kůže nás také přivádí k faktu, že se jedná o herní křeslo s vysokou úrovní ekologického povědomí. A říkáme to upřímně, protože při výrobě používá recyklovatelné materiály a celkově má ​​nízký dopad na životní prostředí.

Pokud ještě nejste přesvědčeni – a jak nejsi – pak skutečnost, že sedačka má úžasnou nabídku v raném věku, by měla dohodu uzavřít.

Díky této promo akci vám AndaSeat nabízí náskok před davem s minimální investicí 1 $, kterou pak můžete získat poukazem v hodnotě 130 $, který můžete použít proti hodnotě židle při jejím uvedení na trh.

Chcete-li se dostat na palubu této dohody a dozvědět se více o AndaSeat Kaiser 4 v procesu, vy můžete kliknout přímo zde. Buďte ale rychlí, nabídka včasného výběru platí pouze od 7. do 15. dubna. Jdi Jdi jdi!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com