Reverse: Aktualizace verze 1.5 z roku 1999 je téměř tady! Získejte 14 bezplatných tahů a čtyři nové postavy!








Reverse: Další velká aktualizace z roku 1999 je hned za rohem! S názvem ‚Revival! Aktualizace The Uluru Games, Reverse: 1999 verze 1.5 vychází 18. dubna. Díky novému příběhu, který vás zavede přímo do návratu staré hry, získáte v této aktualizaci až 14 bezplatných tahů a 3 nové postavy!

Je to Revival! Hry Uluru!

Připravte se na představení čtyř nových mocných arkanistů na Uluru in Reverse: 1999 aktualizace verze 1.5. Je tu ohnivý atlet Spathodea, obětavý výzkumník Ezra Theodore, božská síla posvátného ohně Desert Flannel a Ulu, lovec, kterého nic nezastaví.

Pokud s Reverse: 1999 začínáte, máte štěstí, protože můžete získat až 80 volných tahů. Když už mluvíme o volných tahech, akce ‚Sbírka Uluru‘ rozdává 14 volných tahů! Získáte dvě přihlašovací události, kde můžete získat Unilog x14 zcela zdarma!

Spousta akcí a misí!

Během aktualizace Reverse: 1999 verze 1.5 vás čeká několik hlubokých ponorů s misemi Spathodea a Ezra Companion. Mise Spathodea ‚Reunion of Fires‘ vám ​​umožní získat nějaké růstové materiály a jasné kapky. Zatímco Ezra’s ‚As the Driven Snow Falls‘ vám ​​umožní nahlédnout do života Mr. Pure Heart a ulovit nějaké dobroty.

Můžete také kliknout na „Red Land Trace“ a ponořit se do příběhů událostí Exploration Hotspots, abyste odemkli protokoly postav a získali bonusy, jako je Eucalyptus Pod a Insight Materials. Prozkoumejte ‚Red Soil Cave‘ a vyměňte Ancient Flame za věci, jako jsou 6hvězdičkové Psychuby a špičkové materiály pro výrobu.

Hlavní příběh Reverse: Aktualizace verze 1.5 z roku 1999, Revival! Hry Uluru budou k dispozici v příběhovém i tvrdém režimu. Takže řešte tyto výzvy a chyťte nějaký Ancient Flame. Chcete-li se dozvědět více o dalších událostech v aktualizaci, včetně příběhu New Anecdote: Reverse Anecdotes, kostýmu The Pointy End Up a Harvest Season, zamiřte na jejich oficiální stránka.

Toto strategické RPG se od svého říjnového vydání nezpomalilo a dobývá žebříčky ve více než 160 zemích s množstvím stažení. Vezměte si hru z Google Play obchodpokud jste to ještě neudělali.

Mezitím se podívejte na naše další novinky. Předběžná registrace pro Arc Tracker: Kyvadlo, nová hádanka jako dvě tečky.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com