GODDESS OF VÍTĚZSTVÍ: NIKKE 1.5 Anniversary: ​​Freebies, Story, and Možná Regal Surprise?








Oslava The Goddess Of Victory: NIKKE 1.5 výročí je na obzoru a hráči nadšeně bzučí. Oficiální twitterový účet NIKKE nedávno potvrdil oslavy výročí, takže velitelé dychtili po dalších podrobnostech. Zatímco konkrétní data zatím nebyla odhalena, spekulace umisťují spuštění kolem 19. dubna.

Překrásný nový vizuál s Crownem nutí každého hádat a kolují zvěsti o odměnách a nové kapitole příběhu. Pokud toužíte vědět víc, nejste sami. Budeme mít uši na zemi, abychom získali informace o výročním živém přenosu, nových postavách a dalším!

Je koruna připravena vládnout?

Středobodem humbuku na Goddess Of Victory: NIKKE 1.5 Anniversary je nádherný vizuál k výročí s Crownem, postavou silně naznačenou v příběhu. Crown stojí vysoko a vyzařuje majestát, vedle známých tváří jako Alice, Rapunzel a hlavní tým. Obrázek naznačuje velkolepé shledání a naznačuje potenciál, že se Crown stane výroční jednotkou.

Mnoho hráčů věří, že upoutávka potvrzuje Crown jako novou výroční postavu. Přítomnost jejího týmu tuto teorii dále posiluje. Bude Crown postavou k výročí zdarma, nebo to bude její společnice Chime? Komunita je v tomto rozdělena.

Podle teorií brzké oznámení oslavy výročí pravděpodobně eliminuje možnost dvojitého transparentu s Crownem a jinou postavou. Můžete očekávat bezplatné odměny, bonusové odměny a novou kapitolu příběhu s Crownem.

Odpočítávání k bohyni vítězství: 1.5. výročí NIKKE

Oslavy výročí pravděpodobně odstartují živým přenosem kolem 19. až 21. dubna, ale to vše je v nejlepším případě jen odhad. Tento stream může poskytnout podrobný plán události, včetně oficiálního data vydání výročního obsahu a nových postav.

Na základě minulých událostí můžeme očekávat dvoutýdenní banner. Postavy Liberation mohou získat buffy, díky čemuž jsou v aktuální meta relevantnější.

NIKKE, stejně jako mnoho her gacha, prosperuje z cyklu událostí a nových postav. Ty udržují hráče v záběru a poskytují pravidelné výbuchy vzrušení. Oslava 1.5. výročí není výjimkou, což je významný milník, který do hry vnáší nový obsah a odměny.

Oficiální Cvrlikání pravděpodobně zveřejní další informace v nadcházejících dnech, takže zůstaňte naladěni na aktualizace obsahu 1.5 Anniversary a příchodu Crown! Mezitím, pokud jste v komunitě noví, hra je k dispozici ke stažení na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na kopeček na Reverse: Aktualizace verze 1.5 z roku 1999 je téměř tady! Získejte 14 bezplatných tahů a čtyři nové postavy!






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com