Catified Again! Crossover Battle Cats x Hatsune Miku začíná dnes








The Battle Cats se připravuje na další kolo virtuálního idolového dobrodružství s ikonickým Hatsune Miku. Od 8. dubna do 22. dubna 2024 se můžete ponořit do 4. reprízy spolupráce, protože jsme ji naposledy ochutnali v březnu 2021.

The Battle Cats x Hatsune Miku: Co se děje?

Crossover přináší zpět velmi oblíbené Hatsune Miku Rare Capsules s množstvím crossover jednotek. Kromě různých verzí samotné zpěvačky s modrozelenými vlasy získáte gang z Crypton Future Media jako Kagamine Rin a Len, Megurine Luka plus KAITO a MEIKO.

Držte se svých kočičích věží, protože je k mání skvělá kočka Uber Rare „Hatsune Miku XVI“. Tento má Miku s majestátními bílými křídly, na kterých jsou hudební nástroje a umělecké nástroje, inspirované oslavou jejího 16. výročí.

Hatsune Miku jako Uber Rare Cat bude k mání prostřednictvím Rare Cat Capsule. Její normální tvar rozkolísá atmosféru ve stupních šedi s párem vznášejících se kočičích reproduktorů, zatímco její vyvinutý tvar zesiluje hlasitost na plnou barvu, s fialovým/růžovým hudebním pruhem a dvojitými kočičími reproduktory.

The Battle Cats x Hatsune Miku také vrací všechny fáze z předchozí spolupráce Hatsune Miku. Dostanete se na stranu vaší digitální divy nebo proti ní budete bojovat na zcela nekonvenčním bojišti plném koček.

Hráli jste někdy The Battle Cats?

The Battle Cats byla vyvinuta a spuštěna společností PONOS v září 2015. Je to Tower Defense hra, která začíná jako ‚Nyanko Great War‘ v Japonsku. Má pořádnou dávku kočičího velení a časoprostorových hijinků k vybudování vlastní kočičí armády.

Pokud jste hru ještě nevyzkoušeli, zamiřte do Google Play obchod a získejte to hned. Hra je zdarma a je plná roztomilých, ale divokých koťátek.

Máte rádi puzzle match-3 se zvratem? Podívejte se na naše další novinky. Super Monsters Ate My Condo Remastered Drops Dnes na mobilu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com