Tento měsíc povědomí o autismu Mattel Drops Thomas & Friends: Let’s Roll on Android








Pamatujete si na Thomase, tankový motor a jeho přátele? Drzý malý modrý motor je pravděpodobně pro mnohé z vás nebo vašich starších sourozenců kouskem nostalgie z dětství. Mattel se spojil s StoryToys, aby přinesl vzdělávací mobilní hru Thomas & Friends: Let’s Roll na mobilní zařízení.

Pro děti i dospělé

Tato hra je novým tématem Thomase a jeho přátel a jejich dobrodružství na ostrově Sodor. Klasická postava se poprvé vryla do srdcí dětí v roce 1984 jako animovaný televizní seriál. Co je opravdu úžasné, je, že hra je přátelská k autismu, což je velmi důležité, protože se zaměřuje na zapojení každého dítěte do zábavy.

Kromě Thomase uvidíte postavy Percyho, Niu, Diesela, Kana, Bruna, Whiffa a Sandy. A mimochodem, Bruno, The Brake Car, byl vlastně první postavou s autismem v seriálu. Thomas & Friends: Let’s Roll má také poklad lokací, včetně Duck Pond, High Desert, McColl Farm, The Maintenance Yard, Tidmouth Sheds, Vicarstown Lighthouse a Whiff’s Recycling Plant.

Aby bylo Thomas & Friends: Let’s Roll nejen zábavné, ale také vzdělávací, spolupracovaly Mattel a StoryToys s odborníky na neurodiverzitu. Vypustili to také ve správný čas, protože duben je Měsícem povědomí o autismu.

Je tu režim tvůrce

Thomas & Friends: Let’s Roll má režim pro tvůrce, který vám umožní navrhovat špatné tratě a proplétat se složitými věcmi, jako jsou rybníky, balvany a tunely. Jakmile bude váš výtvor připraven, nakopněte se a sledujte, jak se vaše vlaky houpou jedinečnými pohyby a stezkami.

Můžete si také odpočinout při pohodové jízdě do Tidmouth Sheds. Ve hře je noc, ideální pro relaxaci, a projdete kolem roztomilých, spících zvířátek. Tato úžasná funkce má fungovat jako ukolébavka, aby děti připravily do postele.

Takže, pokud máte dítě nebo rádi hrajete dětské hry, vezměte si Thomas & Friends: Let’s Roll from the Google Play obchod. A Bruno je v současné době rozdáván zdarma jako souhlas s Autism Awareness, tak si to nenechte ujít!

Hledáte hry, které jsou zdarma? Hero of the Kingdom II klesá na nejnižší cenu na Androidu!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com