Stone Age: Digital Edition přináší deskovou hru do vašeho telefonu








‚Stone Age: Digital Edition je nyní v Obchodě Play pro všechny fanoušky deskových her. Napadlo vás někdy, jak vznikla společnost? Ve hře Stone Age: Digital Edition hrajete za vůdce z doby kamenné.

Budete vést svou skupinu při shromažďování zdrojů, budování struktur a zlepšování vaší kultury, počínaje pouze těmi nejnutnějšími nástroji. Ale buďte opatrní – zdroje jsou omezené a o nejlepší místa k lovu a těžbě budete muset bojovat s ostatními skupinami.

Jednoduchá pravidla, hluboká strategie

Doba kamenná dělá věci jednoduchým způsobem. Kroky pro každé otočení jsou jednoduché a snadno se učí. Vyberte si věci, které nejvíce potřebujete, jako zlato, dřevo nebo kámen, a pošlete lidi ze svého kmene, aby je získali. Váš kmen by se měl vrátit do tábora poté, co dostane své zboží. Šťastná skupina dobře spolupracuje! Ujistěte se, že všichni mají dostatek jídla, aby zůstali sytí.

Soustředíte se na získávání potravy pro svůj kmen, abyste zůstali zdraví, nebo věnujete více úsilí tomu, abyste dosáhli pokroku, který vám pomůže z dlouhodobého hlediska? Nalezení správné rovnováhy je důležité, pokud chcete vést svůj kmen k úspěchu.

Lidé milují deskovou hru Doba kamenná, která získala mnoho ocenění. Nyní si můžete zahrát původní hru a užít si všechnu její zábavu a strategii v pohodlné digitální verzi. Stone Age: Digital Edition přináší zážitek ze stolní hry do vašeho telefonu.

Posuňte se v žebříčku nahoru a ukažte, že jste nejlepší šéf z doby kamenné všech dob! Máte tři úrovně umělé inteligence pro sólovou hru. Můžete hrát online s přáteli nebo proti lidem z celého světa v reálném čase i ve zpožděném režimu. Tvůrci deskových her úzce spolupracovali s vývojáři, aby zajistili, že zážitek bude skutečný.

Tak pojďte budovat svůj vysněný svět! Hra je nyní k dispozici ke stažení na Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na soutěž Tower of Fantasy Blooms s jarní soutěží!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com