DOFUS Touch, hra, která zplodila Wakfu, získává na Androidu oživení








Nyní se můžete ponořit zpět do DOFUS Touch, bezplatného MMORPG, protože se právě vrátilo na mobilní zařízení. Ankama, francouzské nezávislé herní studio, spustilo hru v roce 2016. Nyní jí dali nový život s čerstvým anglickým serverem, lepší jízdou na začátku hry a čistším uživatelským rozhraním.

Ankama také vydala další populární tituly jako Wakfu: The Brotherhood, King Crusher – Roguelike Game, Cosmobot – Hyper Jump a King Tongue. Příběh DOFUS Touch je ve skutečnosti nastavením pro animovaný seriál Wakfu, který jste možná hltali na Netflixu.

Co je DOFUS Touch?

Je to MMORPG, které vás chytne svými taktickými bitvami, které vyžadují spolupráci. Možná nevíte, ale DOFUS Touch je ve skutečnosti kreativní spolupráce mezi francouzskými a japonskými týmy. A úplně se to ukazuje. Je zabaleno do uměleckého stylu, který je hladkou směsí západních kreslených filmů a japonských anime.

Odehrává se v mystickém světě dvanácti a vaším úkolem je pronásledovat tajemství mystických dračích vajec známých jako Dofus. Můžete si vybrat 15 jedinečných postav, včetně časem pokřivených Xelorů, ​​tajemných Masqueraders, Osamodase vyvolávajícího bestie a technicky zdatných Foggernautů.

DOFUS Touch je masivní s více než 10 000 mapami plných úkolů, předmětů a příšer. Můžete se vypořádat s více než 70 dungeony, které lze snadno zvládnout, protože mají pouze 3 místnosti. Získáte také úhledné jednopokojové výzvy, kterým říkají Doupata. Proč se prostě nepodíváte na trailer níže a sami se nepřesvědčíte, jaká hra je?

Vyzkoušíte DOFUS Touch?

Hra vám každý týden nabízí nové mise. Úkoly ve hře nejsou pomalé a hra má několik zábavných příběhů s dobrodružstvími, jako jsou questy Cania. Pokud máte rádi MMORPG, které jsou roztomilé a uvolněné, pak si hru vezměte z ruky Google Play obchod.

Další roztomilá nová hra se právě stala globální. Podívejte se na naše novinky. Hra Suika The Watermelon je novou ovocnou lahůdkou, která na Androidu uvolňuje bloky.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com