Gear Up To Celebrate Sky: Children Of The Light’s 5th Anniversary with SkyFest








Sky: Children of the Light bude mít za pár měsíců pět let a párty je v Tokiu! 13. a 14. července tato herní společnost pořádá speciální akci SkyFest. Bude to komunitní setkání plné dobrodružství a zábavy. Bude to také znamenat první osobní a herní shromáždění ve hře!

Co je to SkyFest?

Sky: Children of the Light zavádí SkyFest jako velké poděkování všem, kteří byli součástí jejich cesty. Tým naplánoval na velkou událost spoustu vzrušujících věcí. Budete se moci toulat přes vesnici Aviary Village v životní velikosti. Jen si představte, jak vzrušující by bylo zažít to, co obvykle vidíte na obrazovce zblízka na ulicích.

Vývojáři ze hry budou během SkyFestu k dispozici. Budou také rozdávat příběhy ze zákulisí stvoření Sky. Budete mít také možnost setkat se s tvůrci nedávno vydané knihy „Umění nebe“. K dispozici bude umělecká výstava zobrazující některé z hvězdných vizuálů hry. Můžete také pořídit úžasné obrázky na různých fotografických místech v průběhu akce.

Nebojte se, není třeba rezervovat let do Tokia, abyste cítili lásku. Společnost thatgamecompany vás pokryla virtuálním herním SkyFestem. Hráči z celého světa se tak mohou zúčastnit SkyFestu. Během akce spustí speciální minihry. A je tu tiché oznámení, které odhalí, co se na Sky chystá.

Hrajete Sky: Children Of The Light?

Tuto hru mám rád pro její ohromující vizuální stránku a příběh. Pokud jste ji ještě nehráli, stáhněte si ji z Google Play obchod. Mimochodem, vstup na SkyFest je založený na vstupenkách a pro držitele vstupenek chystají překvapení. Kopeček o vstupenkách se brzy dostane na japonská sociální média této herní společnosti, takže mějte oči na šlupce.

Máte rádi hry, které ve vás vyvolávají nostalgii? Podívejte se na naše další novinky. Tento měsíc povědomí o autismu Mattel Drops Thomas & Friends: Let’s Roll on Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com