Rafayel dělá vlny v ‚When Tides Echo‘ pro lásku a hluboký vesmír








Populární Otome ARPG Love and Deepspace hostí krásnou akci s názvem When Tides Echo. Spolu s fešáky (máme na mysli Rafayela), hvězdnými kostýmy a úžasnými scenériemi se dostanete na výlet pod moře. Vypouštějí také některé nové postavy, aby se ve vašem srdci zachvěly. Pokračujte ve čtení a dozvíte se více!

Co se stane, když Tides Echo?

Tato nejnovější kapitola vás zve dobrodruhy, abyste se setkali s mimořádně talentovaným umělcem Rafayelem. Řeknu vám, že se chystá předvést úplně novou stránku. Z nějakého důvodu je také známý jako Bůh přílivů. Připravte si své schopnosti ‚Evol‘, protože Xavier, Zayne a Rafayel jsou nyní nabití speciálními schopnostmi a vzpomínkami.

V podstatě vám When Tides Echo umožní odemknout Rafayela jako společníka, jakmile nasbíráte dostatek paměťových párů. Příspěvek, že dokážete rozluštit tajemství boha přílivů. K dispozici jsou také nové bojové oblečení. Takže Rafayelův styl musí rozpálit chatovací místnosti Lovců hlubinného prostoru.

Událost také nabízí druhé kolo soutěže Hunter Contest, která otestuje vaši odvahu. A pokud rádi sbíráte plyšové virtuální plyšáky, pak si zamilujete When Tides Echo! To proto, že Fairymare se 3. dubna připojuje k řadě drápů. Fotobudka se také vyrovnává s novou funkcí AR Snapshot.

When Tides Echo od Love and Deepspace začíná dnes a potrvá do 16. dubna 2024. V nových balíčcích v obchodech je také spousta lahůdek ke sbírání. Také se blíží událost Sea Breeze Echo, kde můžete získat 3hvězdičkové a 4hvězdičkové vzpomínky na dům.

Už jste hráli Love And Deepspace?

Tvůrci úspěšných sérií Nikki a Mr. Love, Love and Deepspace, vytvořený společností Infold Games, loni během otevřené beta verze nasbírali přes 10 milionů stažení za pouhé tři dny. Již od svého uvedení na trh nutí hráče omdlévat nad krásnými muži a nádherným podmořským městem Lemurie.

Pokud máte rádi sci-fi romance s pěknými vizuálními prvky (čti: muži jako Rafayel), vezměte si hru z Google Play obchod.

Pokud máte rádi hry, které mají místo toho pixel art, podívejte se na naše další novinky. Předběžně se zaregistrujte pro domov, planetu a lovce a bojujte s pixelovanými nepřáteli!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com