Epic Seven spolupracuje s Overlordem na přivítání The Dark Majesty








Epic Seven spolupracuje se sérií lehkých románů Overlord. Smilegate právě vypustil trailer oznamující crossover. Někteří bystrozrací hráči již našli šťavnaté detaily skryté v kódu stránky odpočítávání od 1. dubna. Nyní je to doslova náskok před hrou!

Kdy padne Epic Seven x Overlord?

Epic Seven spolupracuje s Overlordem od 18. dubna do 9. května 2024. Takže se připravte na skok do bláznivého příběhu o dobrodruzích ztracených v podivné poušti způsobené podivným portálem. Úplný přehled o nových postavách, které se připojují na soupisku, ještě nebyl zveřejněn.

K velkému odhalení by mělo dojít 9. dubna 2024. Oficiální stránka spolupráce nám poskytne přehled o tom, co se chystá během přechodu. Nejnovější trailer ukazuje velké šéfy Overlorda, včetně Ainz Ooal Gown, jak vstupují do světa Epic Seven.

Epic Seven spolupracuje s Overlordem. Takže mám tušení, že spolu s Ainz Ooal Gown můžeme očekávat Albedo a Shalltear jako další crossover jednotky. Proč se mezitím nepodíváte na oznamovací trailer níže?

Hráli jste někdy Epic Seven?

Hra byla vydána společností Smilegate a vyvinuta společností Super Creative a poprvé vypadla v roce 2018. Sleduje příběh Rase, který je označen jako dědic Covenantu. Uvidíte jeho questy, jak odvrátit zničení jeho světa.

Hra obsahuje rozmanitý seznam více než 200 hrdinů s rozsáhlými možnostmi přizpůsobení. Tyto postavy můžete sbírat a vylepšovat a přímo ovlivňovat jejich statistiky a schopnosti. Získáte také speciální režimy, jako je Raid Labyrinth, který nabízí řadu bludišť s omezenými vstupy, které se každý týden resetují.

Pokud to ještě chcete vyzkoušet, stáhněte si hru z Google Play obchod. A zůstaňte naladěni na další informace o spolupráci Epic Seven s Overlordem!

Podívejte se na naše novinky o nejnovějších hrách pro Android. NeuroNet: Mendax Proxy vám jako AI umožní žonglovat s náročnými volbami.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com