Na novém AAA sci-fi akčním RPG od tvůrců NIKKE se pracuje!








Talentovaný tým v SHIFT UP se připravuje na spuštění své další hry. Můžete je znát jako tvůrce Stellar Blade, titulu pro PlayStation 5, a Goddess of Victory: NIKKE. Nové „AAAA městské sci-fi akční RPG“ pro platformy včetně Androidu se možná připravuje, protože studio v poslední době umístilo pracovní příležitosti na své webová stránka.

Rady o hře

Samotné nabídky práce naznačují chystaný název. I zde se sleduje model, kdy se nedávné produkty portovaly na četné platformy. Pracovní inzeráty vypovídají něco o plánech SHIFT UP pouhým pohledem na ně.

Studio hledá programátora s technickým talentem; to naznačuje, že se chtějí soustředit na vytváření interaktivních, pohlcujících světů.

Kromě toho hledají animátora a koncepční umělce, kteří mohou poskytnout rady ohledně vývoje jedinečných postav a monster. Připravte se na vzrušující příběh, protože konečně nakupujeme scénáristu!

Co zatím víme

Akční souboje, rozmanité obsazení postav a budoucí metropole jsou všechno, co lze od této hry očekávat. Více informací o projektu se určitě objeví v následujících měsících. Zatímco budete čekat, sledujte SHIFT UP na sociálních sítích nebo jejich fanouškovská stránka Twittera zkontrolujte jejich webová stránka pro aktualizace.

V očích veřejnosti zatím neexistují žádná specifika o připravované sci-fi hře na hrdiny, ale je evidentní, že SHIFT UP dává dohromady větší tým pro něco ambiciózního.

Každý, kdo oceňuje sci-fi akční adventury a je fanouškem práce studia, bude jistě chtít tento projekt sledovat. Určitě budeme!

Než vyrazíte, podívejte se na knížku A Short Voyage: Cozy MMO Noah’s Heart to Shut Down After Two Years.






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com