Přineste své astrální chutě! Honkai: Star Rail se spojuje s kropením








Vesmírná dobrodružství mohou být báječná! Honkai: Star Rail právě oslavil svůj první rok na oběžné dráze! Na oslavu se Honkai: Star Rail spojuje s řetězcem pekáren Sprinkles a uvádí na trh limitovanou edici cupcaků z jiného světa – nebo alespoň z této vitríny pekárny.

Každá sladká pochoutka odemkne speciální výkupní kód, který vám poskytne 30 hvězdných nefritů. Je to herní měna, která posílí vaši vesmírnou sílu. Je to jako najít skrytou truhlu s kořistí v každém soustu! Jako každá dobrá vesmírná cesta to má háček: zásoby jsou omezené. Připravte si kreditní kartu, protože tato se brzy rozjede!

Mají pekárny po celých Spojených státech! Pokud jste v Arizoně, máte štěstí – mají tam místo! Mají také obchody v Kalifornii, DC, Floridě, Illinois, Nevadě, New Yorku, Texasu a Utahu.

Pochoutky z limitované edice

Nedá se říct, jak tento košíček z limitované edice chutná, ale je určen k uctění prvního roku hry. Mohlo by to být víření hvězdného světla a mlhoviny, nebo by to mohla být chuť, která přesahuje známý svět. Jediný způsob, jak rozluštit tento lahodný kód, je ulovit si košíček do vyprodání zásob!

To je správně. Tyto lahodné citrusové pochoutky si můžete dopřát z pohodlí domova. Nastavte si datum doručení mezi 15. a 21. dubnem, abyste si zajistili svou vesmírnou citrusovou opravu. Pamatujte, že tyto košíčky nevydrží věčně, takže se směle vydejte tam, kam se dosud žádný chuťový pohárek nevydal, a zajistěte si svou sladkou kořist ještě dnes!

Nyní, protože Honkai: Star Rail Teams Up with Sprinkles, mohou se tyto koláčky prodat rychleji než kometa prolétající atmosférou. Takže, pokud je chcete dostat do rukou (nebo bychom měli říct ústa), je nejlepší si je předobjednat.

Můžete si je vyzvednout nebo doručit do jakékoli pekárny Sprinkles nebo je dokonce chytit z jejich pekařských bankomatů (to je koneckonců vesmírný dort). Zamiřte k Web společnosti Sprinkle objednat koláčky!

Než nacpete všechny bábovky, podívejte se na nahrávku Nové AAA sci-fi akční RPG od NIKKE Creators Is In The Works!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com