Krátká cesta: Útulná MMO Noah’s Heart se po dvou letech vypne








Pro fanoušky Noah’s Heart mám smutnou zprávu: Archosaur Games oznámili, že MMORPG ukončí svou službu 29. dubna 2024. I když zpočátku zaujalo představivost, zdá se, že jiskra pohasla.

Od svého uvedení v roce 2022 si mnoho hráčů vytvořilo útulný koutek v Noemově srdci. Hra nabídla svět fantastických tvorů a epických bitev, to vše se odehrává na tajemné planetě Noah. Hráči se spojili s strašidelnými spojenci, aby svrhli krajiny a čelili výzvám v osmi různých regionech.

Proč The Sudden End?

Noah’s Heart na chvíli soupeřilo s velkými jmény jako Genshin Impact. Ale jako mnoho galeon, ani hra nedokázala udržet vítr ve svých plachtách. Poslední velká aktualizace zakotvila v listopadu 2022, takže mnoho kapitánů zůstalo bez nových zemí k prozkoumání.

Archosaur Games nezmapovali konkrétní kurz, proč vytahují kotvu na Noah’s Heart. Bohužel tento nedostatek podrobné mapy pokladu je v online hrách příliš častý.

Přesto vývojáři nenechávají svou posádku úplně nahoře a na suchu. Vydali srdečnou zprávu, v níž děkují hráčům za jejich společná dobrodružství. Ale pro ty, kteří si již naplánovali kurz Noemova srdce, je tu šance zachránit nějaké poklady.

Čas přepnout hry?

Můžete požádat o vrácení peněz, pokud je vaše zbývající herní měna (Ori-Crystals) schovaná v truhle vašeho kapitána. Nyní je tu zvrat: tato refundace nebude ve zlatých dublonech, které můžete utratit v Noah’s Heart. Místo toho Archosaur Games nabízí odměnu za diamanty ve své další MMO, Dragon Raja.

Zájemci o tuto výměnu pokladu by měli sledovat úředníka Web Noah’s Heart pro pokyny. Budete muset poskytnout nějaké podrobnosti o svých postavách v obou hrách, abyste dokázali, že jste právoplatným vlastníkem těchto Ori-Crystals. Zbývající Ori-Crystals, které jste ve hře schovali, budou převedeny na stejné kupóny v Dragon Raja plus bonus 5 000 diamantů. Dobrý úlovek!

Než vyrazíte, podívejte se na nejnovější verzi The Last Game Gets Frosted Over s novým obsahem!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com