Makers Of Brotato Drop A New Title, Lost Potato, na Android








Máte chuť na upovídanou zeleninu a chodící zvířátka? Pak si zamilujete Lost Potato: Premium, který nyní vychází pro Android. Vyrobeno společností Erabit Studios, která stojí za společností Brotato. Je to zábavná hra, ve které hrajete jako trhaný brambor.

Brambory v Roguelite?

Připravte se na údery do nepřátel a proplétejte se nebezpečími pomocí pohybů, jaké jste ještě nikdy neloupali (ano, zamýšlená slovní hříčka!). Pokud to nevíte, původní Lost Potato vyšel na Steamu již v roce 2020. Díky svému funky nápadu a rozkošnému vizuálu se stal okamžitě hitem mezi hráči.

Ve Lost Potato se ocitnete jako brambor s přáním smrti. Setkáte se s několika chytrými úskoky se svými nepřáteli, ale nebudete čelit nepřátelům, aby se podrobili. A jen o vlásek uniknete skřípění zubů hlíz žijících v džungli, a to vše pomocí svého bystrého a škrobeného intelektu, abyste zůstali v jednom kuse.

Ten tvůj bramborový mozek bude použit k tomu, aby přelstil své nepřátele, vrhl je na hroty a zrcadlové kulky. Je to minimalistický roguelite shora dolů, kde se snažíte přežít nekonečnou džungli kanibalů. Ano, nekonečno!

Ve hře Lost Potato získáte 14 speciálních klobouků. Hoďte si jednu a získáte nové statistiky nebo pasti, které máte k dispozici. Klobouky vám také umožňují vyladit styl vaší pusinky a jeden z nich by vám mohl závidět i viking. Když už jste u toho, podívejte se na svérázný trailer níže!

Vyzkoušíte to?

Existuje několik úrovní, které byly smíchány a spárovány, takže nikdy nehrajete stejnou hru dvakrát. Lost Potato má nepopiratelné kouzlo a špetku humoru. Chyť to z Google Play obchod a zkus to!

Pokud se chcete o hře dozvědět více, můžete se podívat na jejich oficiální webové stránky. Mezitím se podívejte na naše další novinky. Exilesland je nové dobrodružné RPG pro Android, kde se setkává Hero Wars Nenechte hladovět.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com