Nejlepší věci ve WoW Dragonflight








Stejně jako skutečný svět se i World of Warcraft neustále mění díky nekonečné řadě aktualizací.

Ty přinášejí nový obsah, nové mechanismy a nové příležitosti, jak si vylepšit herní čas WoW posílení.

Zde jsou některé z nejlepších aktivit, které vás zaměstnají ve WoW Dragonflight, jedné z největších a nejzábavnějších aktualizací posledních let.

Úkoly

Krása questů spočívá v tom, že vám pomohou dozvědět se o světě a provádět smysluplné akce ve hře (ne že by zabíjení příšer kvůli XP nemělo smysl).

Skokem do řady úkolů se dozvíte o historii Azerothu a fiktivních událostech, které vás zavedly až na Dračí ostrovy.

Ne tak rychle! Než si užijete nejnovější verzi World of Warcraft, budete muset dosáhnout úrovně 60 a najít nějaké další hráče, kteří s vámi budou sdílet cestu po moři.

Profese

V průběhu let WoW vyvinulo komplexní ekonomiku, která hráčům umožňuje nakupovat a prodávat zboží za účelem vydělávání zlata nebo přístupu k věcem, které sami nemají čas najít.

Systém povolání, dramaticky rozšířený v Aktualizace Dragonflightvám umožní vytěžit maximum z tohoto typu činnosti tím, že vám umožní specializovat se na konkrétní dovednosti pro extra zisk.

Například studium určitých řemeslných profesí vám poskytuje nekonečnou zásobu zdrojů nezbytných pro výrobu předmětů.

Zvládnutí sběratelské profese přitom maximalizuje zisk, který získáte ze zdrojů, se kterými přicházíte do styku nejčastěji. To je způsob, jak jít, pokud chcete nashromáždit zásoby zlata.

Nájezdy

Raidy jsou základním kamenem hratelnosti WoW. Zahrnují sestavení týmu a útok na bosse v jeho doupěti pro bojové zkušenosti, trofeje a další.

Dokončení nájezdu obvykle vyžaduje věnovat velkou pozornost vzorcům útoku vašeho cíle a vytvářet čety se správnou kombinací obranných, léčivých a útočných jednotek.

Raidy přicházejí v různých úrovních obtížnosti, z nichž každá se odemkne poté, co dokončíte předchozí.

Začínají docela přímočaře, ale k překonání nájezdů na obtížnost Mythic budete muset dát dohromady všechny své herní dovednosti. Odměnou je samozřejmě legendární výbava a výbava, kterou prostě jinak neseženete.

Létající draci

Když si stáhnete aktualizaci nazvanou Dragonflight, na prvním místě vašeho programu bude vždy jen jedna položka: létání s drakem.

Po dokončení hlavní fáze příběhové kampaně Dračí ostrovy zjistíte, že právě to děláte. Nejprve budete muset zkrotit pravděpodobného mounta, abyste odemkli veledůležité letecké mechaniky.

A pak jste pryč a prozkoumáváte Azeroth z nebe na hřbetě obrovského, oheň chrlícího, upgradovatelného ještěra.

Jen mějte na paměti, že draky lze sestřelit.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com