Výzva Honkai Star Rail Acheron Slayer spolu s aktualizací 2.1








Tato aktualizace přináší do Honkai Star Rail spoustu nového obsahu, postav, oblastí, událostí a oprav chyb. Zde je rozpis těch nejdůležitějších:

Nový obsah

Byly přidány nové oblasti, včetně pavilonu Dewlight, kde sídlí The Family, a zábavního parku Clock Studios, filmové a televizní atrakce.

Pokud jde o postavy, dovolte mi, abych vám poskytl stručný přehled-

Acheron (5 hvězdiček, Nihility: Lightning) je DPS postava, která shromažďuje debuffy, aby rozpoutala mocný Ultimate, který ignoruje nepřátelské slabiny a snižuje jejich statistiky.

Aventurine (5 hvězdiček, Preservation: Imaginary) je obranná postava, která poskytuje štíty a posiluje efekt RES spojenců.

Gallagher (4 hvězdičky, Abundance: Fire) je podpůrná postava s útočnými schopnostmi, která může nepřátelům způsobit „Besotted“, posílí jeho další útok a navrací zdraví spojencům, kteří na ně zaútočí.

Pokřivení světelných kuželů „Brilliant Fixation“ vám umožňuje získat nové 5hvězdičkové a 4hvězdičkové světelné kužely.

A teď k příběhu. Pokračuje v misi Trailblaze „Penacony—The Devil in Velvet“, aby odhalila pravdu o Avanturinových tvrzeních. Zúčastněte se různých akcí, včetně Cosmodyssey, Vignettes in a Cup, Tides of War a Slavnostní dárky.

Hratelnost

Simulovaný vesmír: Svět 9 – Získejte nové planární ozdoby.

Treasures Lightward: K dispozici je nový stálý herní režim Forgotten Hall: Memory of Chaos a „Pure Fiction“ s různými výzvami.

Fate’s Ensemble System: Během konkrétních misí přepínejte pohledy na různé postavy.

Další aktualizace

Úpravy schopností postavy, nepřátel, systémů (včetně vylepšení uživatelského rozhraní) a zvuku. Opravy chyb pro postavy, nepřátele, boj, systémy, mise, hratelnost, vizuální prvky prostředí, zvuk a text v různých jazycích.

Existuje náhrada za údržbu serveru, která je 300 Stellar Jade. Také kompenzace chyby je 300 Stellar Jade. Aktualizace bude trvat přibližně 5 hodin.

Acheron Slayer Challenge

Hokai: Star Rail má od 27. 3. 2024 14:00 (UTC+8) do 1. 4. 2024 23:59 (UTC+8) trochu vedlejší úkol. Odměny zahrnují 60 hvězdných nefritů a 120 výherců.

Acheron, samozvaný Strážce galaxie, hledá hodné nepřátele, které by porazil! Zde je návod, jak se připojit k Acheron Slayer Challenge:

Napište krvavý popis nepřítele, kterému chcete, aby se Acheron postavil.

Čím živější je váš popis, tím lépe! Nezapomeňte uvést své UID! Přidejte ke svému příspěvku hashtagy #HonkaiStarRail a #AcheronSlayer. Přemýšlejte o jeho slabinách.

Má váš nepřítel slabou stránku, kterou může Acheron využít? Možná je zranitelný vůči určitému prvku, nebo má možná ochromující strach z klaunů. Kde se tato bitva odehrává? Je to pustá pustina nebo třpytivá vesmírná stanice? Prostředí může o nepříteli hodně napovědět.

Pro další aktualizace o Acheron Slayer Challenge, následujte Twitterová stránka Hokai: Star Rail nebo spustit hru Google Play!

Než vyrazíte, podívejte se na námět na It’s Animal Crossing Meets Scooby-Doo! Lonesome Village na Android letos v dubnu!






Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com