Warframe na ledě? Technický test Duet Night Abyss začíná trailerem








Duet Night Abyss Technical Test vyplouvá dnes, tj. 27. března. Čekání je konečně u konce! Přihlášky jsou uzavřeny, ale ti, kteří se zaregistrovali, mohou očekávat, že budou dostávat informace týkající se testu e-mailem.

Technický test nabízí pohled do podmanivého světa Atlasia, zahaleného tajemstvím a opředeného zapomenutými tajemstvími. Umožňuje hráčům prozkoumat rané kapitoly příběhu Duet Night Abyss. Zatímco test zpočátku obsahuje jako hratelnou postavu ženu Phoxhunter, budoucí verze umožňují hráčům vybrat si pohlaví své výchozí postavy.

Vývojáři PAN STUDIO zveřejnili ohromující trailer představující Atlasii, dechberoucí svět hry. Upoutávka připravuje jeviště s poetickými obrazy a zve hráče, aby se vydali na cestu navzdory zasněžené závoji zakrývající jejich pohled domů.

Shromážděte se Phoxhunters!

Phoxhunter, hrdina tohoto příběhu, obdrží výzvu k akci, která je vyzývá, aby přijali svůj osud. Duet Night Abyss slibuje „vysokou míru svobody“, škádlí obrovský zážitek z otevřeného světa, kde si hráči mohou zmapovat svůj směr prostřednictvím tapisérie questů a průzkumů.

Duet Night Abyss kombinuje dobrodružství v otevřeném světě s funkcemi gacha, což by z něj mohlo udělat první hru svého druhu. Hráči se mohou těšit na sbírání mnoha postav, z nichž každá má jedinečné dovednosti, které jim pomohou na jejich výpravách. Duet Night Abyss slibuje vysokou míru svobody. Hráči mohou prozkoumávat Atlasii svým vlastním tempem, sledovat hlavní příběh nebo se vydat mimo vyšlapanou cestu, aby objevili skrytá tajemství.

Démoni? andělé? Ty se rozhodni!

Duet Night Abyss zaujímá jedinečný přístup k vyprávění příběhů a spřádá vyprávění z pohledu lidí i démonů. Tento zajímavý zvrat vyzývá hráče, aby si položili otázku, kdo jsou skuteční hrdinové a padouši.

Nyní neztrácejte naději, pokud se nedostanete do technického testu Duet Night Abyss. Stále se můžete předregistrovat do hry prostřednictvím Duet Night Abyss’s oficiální webové stránky.

Než vyrazíte, podívejte se na nejnovější verzi hry New Marvel Game Reveal: Just A Few Hours Away!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com