Rozšiřte svou slovní zásobu o slova s ​​přáteli 2 x BBC Earth Mammals Crossover








Po loňské spolupráci s filmy jako Wonka in Words With Friends 2 se Zynga tentokrát spojila s docuseries. Crossover The Words With Friends 2 x BBC Earth Mammals spojuje svět přírody se slovními hádankami bez námahy.

Je to vzdělávání

Crossover The Words With Friends 2 x BBC Earth Mammals běží do 14. dubna. Uvidíte nová slova a hádanky, které jsou založeny na divoké zvěři. Z pořadu bude vycházet i Slovo dne. Ale nebojte se, nebudou to tvrdá slova jako etruština, o kterých, upřímně řečeno, většina z nás ani neslyšela.

Pro všechny milovníky divoké zvěře vrhá crossover pozornost na nadcházející sérii Savci. Tato série navazuje na dokumentární seriál Život savců z doby před 20 lety. Ponoříme se hluboko do zázraků našich chlupatých i nepříliš chlupatých přátel po celém světě.

Seriál nás provede tím, jak savci (včetně nás) přežili miliony let na této zemi, od naší anatomie po naši chytrost a jejich sociální vibrace. Ukáže také, jak rychle jsme se dokázali přizpůsobit svému okolí.

Budete hrát slova s ​​přáteli 2 x BBC Earth savci puzzle?

Pokud jste tuto slovní logickou hru ještě nehráli, dovolte mi, abych vám ji rychle přiblížil. Words With Friends 2 se poprvé objevilo na mobilu v roce 2009. Má režimy sólo i pro více hráčů a spoustu mini-slovních hádanek a každodenních výzev. I když obsahuje míchaná slova, je to podobné jako křížovka.

Pokud jste hru ještě nehráli, počítám, že ji zkuste. Získejte své ruce na hru tím, že ji popadnete z Google Play obchod.

Než odejdete, podívejte se na naše další novinky. Asphalt Legends Unite bude mít kooperativní herní režim a hru napříč platformami.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com