Pinocchio Hero: Idle RPG je nový titul se zábavným pojetím klasického příběhu








Pinocchio Hero: Idle RPG je nadcházející hra pro Android, která vyjde o víkendu. Vyvinula ji PlunderGames a vydala Gamepub, bude to hra zdarma. Gamepub vydal tituly jako Magical Girls Idle – 2400gacha, Dark Slayer: AFK RPG a Magic Spear Idle RPG.

Potřebujeme další nečinné RPG?

Pokud je to založené na Pinocchiovi, možná ano. Název není pro legraci, ve skutečnosti nese Pinocchiův odkaz. Chci říct, že hra bude obsahovat rostoucí nos jako klíčovou součást hry. Jak tedy roste? Kvůli lhaní nebo kvůli prohře? Žádný!

Pinocchio má tedy opět potíže! Tentokrát ho zlá čarodějnice proměnila ve dřevo. Nyní se musí přesvědčit, zda dokáže porazit čarodějnici a stát se znovu člověkem. Tím začíná legrační a magická cesta, když se snaží žít jako dřevěná verze sebe sama.

Nyní musí Pinocchio ovládat délku svého nosu. Pokud naroste příliš dlouho, bude mít vážné potíže. Řešení je jednoduché. Uřízněte mu nos! Je to dřevěné, pamatuješ? Jeho řezání ho dělá silnějším v bojích a kousky jeho nosu lze vyměnit za užitečné dobroty, jako jsou pily a tašky.

Ve hře Pinocchio Hero: Idle RPG si můžete vybrat ze čtyř druhů zbraní, včetně Všestranných holí, Neomylných luků, Hole na drcení kostí a Nezlomných mečů. S těmito zbraněmi po ruce, když se Pinocchio dostane do boje, nemají monstra moc šancí.

Můžete také změnit jeho oblečení v Pinocchio Hero: Idle RPG. Každý outfit má speciální bonusy. Navíc pro vás neustále zažívá dobrodružství a sbírá odměny, když nehrajete, protože je to nečinná hra.

budete hrát hru?

Jedna věc je jistá. Pinocchio Hero: Idle RPG je svěží nápad, který byl dobře proveden. Pokud to chcete vyzkoušet, zamiřte na Google Play obchod a předregistrujte si ho hned teď. Jeho spuštění je naplánováno na 31. března.

Nejste v RPG? Pak se podívejte na naše nejnovější zprávy o logických hrách. Rozšiřte svou slovní zásobu o slova s ​​přáteli 2 x BBC Earth Mammals Crossover.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com