NieR Reinkarnace se loučí svou poslední kapitolou, dějstvím III: Transmigrace








Před dvěma měsíci Square Enix upustilo od zprávy, že Nier Reincarnation bude v dubnu ukončena. Velké rozloučení naplánovali na 29. dubna a posílají ho s jednou závěrečnou poctou. Poslední kapitola Act III: Transmigration je nyní pro všechny hráče.

Je čas se rozloučit

Akt III: Transmigration je součástí The People and the World, třetího a posledního příběhového oblouku hry. Hra je oficiálně ukončena 29. dubna, takže vám dáme rychlý přehled o událostech, které do té doby probíhají.

Takže, tady je to, co je k mání. Za prvé, všechny vaše oblíbené 5hvězdičkové postavy, včetně crossoverů, dostávají malý karma dárek. A pokud jde o vyvolávání, je zde 10% míra výskytu 4hvězdičkových postav se zárukou, že jednu ulovíte.

Probíhá také kampaň, kde Nové sváteční postavy a Abstraktní zachránce získají podporu v útoku a HP pro Recollections of Dusk a Story Quests. Z přihlášení můžete získat 300 karmických kamenů a 50-ti balíček prémiových lístků na svolání jako malý dárek na rozloučenou.

Takže, budete hrát Act III: Transmigration?

Nejlepší na NieR Reincarnation je její krásně vykreslené umění a dobře vyprávěný příběh. Když poprvé oznámili, že skončí, mnoho hráčů se zajímalo, zda bude příběh dostupný offline. Bohužel kromě jejich videí na YouTube si NieR Reincarnation nikde jinde nepřečtete/nepřečtete.

Pokud se chcete dozvědět více o závěrečné kapitole Act III: Transmigration, zamiřte do jejich oficiální webové stránky. Hru si také stáhněte do 29. dubna na Google Play obchod.

Nebojte se, když se jedna hra vypne, hned spadne další! Velte mořím s World Of Warships: Legends, nový titul pro Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com