Ghost Trick: Back From The Dead na mobilu








Ghost Trick je detektivka s nadpřirozeným nádechem. V něm hrajete za ducha s amnézií a snažíte se vyřešit svou vlastní vraždu. Jak si mnozí z vás pamatují, v roce 2010 to byl kapesní počítač (zdá se, že je to navždy!). Začalo to dne Google Play dne 25. března 2024.

Potřebujete rekapitulaci hry?

Tohle se děje. V této hře hrajete za Sissela, mrtvého muže, který umírá a nic si nepamatuje. Sissel má na vyřešení případu jen do východu slunce, než jeho duch navždy zmizí. Mluvte o tlaku!

Protože jste duch, jste svázáni se skutečným světem a máte vynikající schopnosti duchů. Můžete převzít kontrolu nad věcmi a změnit svět tak, aby vyhovoval vašim strašidelným potřebám. To by detektivovi docela pomohlo.

Je toho však více! Můžete se také vrátit v čase o malou částku. To je šikovná dovednost pro řešení hádanek a skládání vaší minulosti. Protože hodiny běží a váš strašidelný život končí s východem slunce, budete muset použít všechny své psychické a duševní schopnosti, abyste zjistili, jak jste zemřeli.

Příběh se odehrává během jedné noci, takže se připravte na rychlou cestu. Potkáte mnoho zvláštních lidí, jako je odhodlaná detektivka a kdo ví co ještě. Koneckonců, budoucnost je zvláštní místo. Můžete očekávat záludné hádanky, které během hraní prověří vaše myšlení a duchařské schopnosti.

Co je nového?

Remake Ghost Trick má fantastický HD make-up, díky němuž grafika vypadá zcela nově. Talentovaný Yasumasa Kitagawa složil hudbu, která byla rovněž remasterována a nyní obsahuje jak původní písně, tak jejich nejnovější verze.

Přidali také několik skvělých doplňků, jako je galerie ilustrací a hudební přehrávač, který vám umožní znovu poslouchat ty děsivé písně. Na oslavu vydání pořádají časově omezený výprodej do 3. dubna!

Než vyrazíte, podívejte se na nahrávku na NieR Reincarnation Says Goodbye with its Final Chapter, Act III: Transmigration.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com