Jako Running Cafés? Vyzkoušejte Bunny Haven, nového zvířecího Simíka podobného Usagi Shima!








Bunny Haven – Cute Café je určitě nejroztomilejší hra, která tento měsíc vyšla na Android! Právě když začínáte žvýkat velikonoční čokoládu, Runaway upustil od této útulné zahradní zábavné simulace, aby byla dovolená ještě lepší.

Runaway je známá pro další roztomilé zvířecí sim hry jako Bird Kind, Old Friends Dog Game, Bird Bed & Breakfast, Furistas Cat Café, Flutter: Starlight, Splash: Fish Sanctuary a Flutter: Butterfly Sanctuary. A stejně jako tyto, Bunny Haven je také plný rozkošných vizuálů a je zdarma ke hraní.

Mimochodem, hra byla spuštěna již na Novém Zélandu a na Filipínách 5. března 2024. Tento týden klesla pro všechny na celém světě.

Bunny Haven se řadí na číslo 1 pro roztomilost

Bunny Haven je simovka pro domácí mazlíčky, která vás také naučí jednu nebo dvě lekci o etické výchově domácích mazlíčků. Má zajíčkovou kavárnu, kde si můžete popovídat s tou nejroztomilejší partou zajíčků. Každý králíček má jedinečný vzhled a osobnost.

Kromě toho, že králíčkům dáváte spoustu mazlení, můžete jim postavit zahradní ráj a provozovat kavárnu. Pokud máte talent na to, aby prostory vypadaly skvěle a cítili se útulně, Bunny Haven je vaše nebe. V tomto ohledu se podívejte na hru níže!

jsou Velikonoce

Takže je jasné, že v Bunny Haven je párty. Chystá se speciální akce Easter Egg Hunt, kde nasbírejte vajíčka, chyťte exkluzivního zajíčka jménem Egg a vyšperkujte svůj prostor. Runaway také vyhazuje herní dobroty na oslavu uvedení. Swing u nich webová stránka zachytit kód a vyměnit ho za pamlsek.

Jste připraveni ponořit se do králičí nory? Vezměte si hru z Google Play obchod. Podívejte se na naše další novinky. Chuck The Duck In: ​​Crossy Seas je nová hra, která spojuje roguelike hratelnost, budování měst a umění Voxel.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com