Fantasy MMORPG Tarisland By Tencent Games vydává předběžnou registraci pro Android








Nejnovější fantasy MMORPG Tarisland společnosti Tencent Games klepe na dveře vašeho Obchodu Play. Hra byla poprvé oznámena v dubnu 2023 pro zařízení Android a iOS. Vydání se očekává v červnu 2024, nyní se můžete předběžně zaregistrovat do Tarislandu.

Tarisland, kam přichází monarcha

Hra vypadá vizuálně přitažlivě se svými klasickými fantasy prvky, jako jsou kobky a extra velká zvířata. Získáte spoustu možností s 9 třídami a 18 specializacemi, které můžete kombinovat, dokud svou postavu nevytvoříte tak akorát.

Vybrat si, kdo chcete být ve hře, je pecka. Na výběr je 40 skvělých talentů. Tarisland je celý o seskupení, aby vyřadil některé velké šéfy a prozkoumání rozsáhlého otevřeného světa. Se svými klasickými systémy raid a dungeon vám hra připomene několik ikonických her, ale v dobrém slova smyslu.

Není to P2W!

Tencent slibuje, že hra není placený titul. Tato novinka rozhodně některé lidi rozmluvila. Od té doby hru řešili řadou testovacích jízd. V červnu 2023 měli hráči v Číně první šanci na uzavřenou beta verzi. Poslední CBT byl v listopadu 2023 pro mobilní i PC hráče po celém světě.

Po posledním uzavřeném beta testu byly ve hře provedeny velké změny. Zbavili se genderového zámku na třídách, aby odpovídaly tomu, co hráči chtějí, a aby hra působila přívětivěji pro všechny.

Hráči by také většinou získali své vybavení tím, že prošli dungeony a nájezdy, nebo si ho dříve sami vytvořili, ale upravují způsob, jakým získáváte sady brnění. Nová verze vám umožní připojit se k nájezdům a získat tak sady brnění specifické pro třídu, protože je již nebudete moci vyrobit.

Takže zamiřte do Google Play obchod a chytit hru. Navštivte také jejich oficiální webové stránky pro více informací. Mimochodem, máte rádi Pokémon Go? Podobné RPG Cassette Beasts kapky na Android již brzy!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com