Nová hra Sonic Game Toys Party uniklé video vám dodá atmosféru podzimu








Vypadá to, že Sega má nějaké nečekané zprávy. Na internet se dostal uniklý gameplay trailer k Sonic Toys Party, neohlášené hře od Segy. Předvedlo multiplayerovou battle royale s ježkem Sonicem a jeho přáteli.

Tady je The Scoop!

Vyhrazený kanál Sonic na YouTube s názvem Sonic Show zveřejnil uniklé video. Všichni mluví. Bohužel (pro vás a naštěstí pro společnost Sega), YouTube odstranil uniklé video pravděpodobně kvůli nároku společnosti Sega na autorská práva.

Nejdůležitější věcí je, že Sega ještě nezveřejnila Sonic Toys Party. Z nakouknutí můžu říct, že je to zatím ve fázi vývoje a spousta věcí se do hry nejspíš teprve přidá. Mezitím se podívejte na další hry Sega založené na Sonic the Hedgehog na Google Play obchod.

Vypadá to hodně jako podzimní kluci

Hra je battle royale hra, kde hráči jdou proti sobě v překážkových drahách/bitvách. Vypadá to hodně jako Fall Guys s vysokorychlostními hijinky Sonic the Hedgehog. Takže je to parta Soniců, která to prohání ve vesmíru Sonic.

Nyní to není poprvé, co Fall Guys inspiroval hru. Po jeho masivním úspěchu se mnoho podobných hráčů vrhlo na mobilní hráče, včetně Stumble Guys a Eggy Party. Nyní se zdá, že Sonic Toys Party byla nejnovější na seznamu.

Takže je Sonic Toys Party skutečná? Vypadá to tak. V opačném případě, proč by byl únik odstraněn z YouTube, že? Doufejme, že Sega brzy rozsype fazole. Proslýchá se, že Toys Party je volně hratelné a mohlo by to být něco, co se vám dostane do rukou letos v létě.

Nelíbí se vám Sonic the Hedgehog? Podívejte se na naše další novinky. Fantasy MMORPG Tarisland By Tencent Games vydává předběžnou registraci pro Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com