Asphalt Legends Unite bude mít kooperativní herní režim a hru napříč platformami








Po včerejším zveřejnění nového upoutávky s oznámením data vydání nám Asphalt Legends právě poskytlo další informace o své nadcházející hře Asphalt Legends Unite. Hra vychází 17. července 2024, což z ní dělá vůbec první rozšíření v sérii Asphalt.

Pokud vás to zajímá, Asphalt Legends Unite je rozšíření Asphalt 9: Legends. Není to úplně samostatná hra, je to vlastně aktualizace té druhé. To znamená, že můžete přesunout veškerý svůj pokrok z Asphalt 9 přímo do Asphalt Legends Unite, aniž byste o cokoli přišli.

Dnes vypustili některé nové detaily

Gameloft právě upustil od svých nových mobilních závodních her. Asphalt Legends Unite, který urychluje na vašich obrazovkách, přináší spoustu nových funkcí, které oživí vaše hraní. Od nových herních režimů až po spoustu nových vzhledů aut můžete očekávat, že nové rozšíření bude dvakrát zábavnější než Asphalt 9.

Nový kooperativní herní režim umožní, aby se dva týmy střetly v napínavé policejní honičce. Pět řidičů Syndikátu se bude snažit uniknout pronásledování tří bezpečnostních vozů. Dali hře nový vzhled s aktualizovaným uživatelským rozhraním pro herní menu a HUD.

Nyní, pokud se díváte na edice Supercharged, jsou nabité. Získáte špičková auta jako 3hvězdičkové Lamborghini Countach, W Motors Lykan HyperSport, Chevrolet Corvette, McLaren 765LT, Ferrari 296 GTB a Porsche Taycan. Přihazují 5 000 žetonů a neuvěřitelných 5 000 000 kreditů, které můžete utratit.

Nejlepší na tom je, že Asphalt Legends Unite bude podporovat multiplatformní hraní. Takže můžete vyzvat svého přítele na jeho konzoli nebo PC, i když to hrajete na Androidu. V této souvislosti se podívejte na trailer níže!

Chcete-li se o hře dozvědět více, zamiřte do jejich oficiální webové stránky. V herním světě se dějí další vzrušující věci! Překontrolovat. Odhalení nové hry Marvel je jen pár hodin pryč!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com