Thelema: Psychic Punch to Honkai Impact








Honkai v7.4 představuje Thelema Battlesuit and Equipment Supply, který bude trvat čtyři týdny nabité akcí, počínaje 25. dubnem pro servery SEA, GLB a KR a bude pokračovat až do 24. května.

A-Ranks Sestavte!

Thelema je mocný bojový oblek typu PSY, připravený ovládnout bojiště svými astrálními schopnostmi. Ovládá pár okovaných čepelí a má útoky, které mohou ovládat nepřátele a manipulovat s nimi.

Kdo je vedle ní? Představujeme Sundenjagera, solidního A-rank, který dodává týmu bleskovou sílu. Valkyrie Bladestrike, bitevní kombinéza, která stále vydrží. Také Yamabuki Armor, tento ohnivý bojový oblek A-rank, je vynikající volbou pro novější kapitány.

Podrobnosti o zásobování a týmová synergie

Thelema Battlesuit and Equipment Supply bude obsahovat spoustu vybavení, které posílí váš nový bojovník. Vedle Thelemina bojového obleku budete mít šanci získat tyto předměty:

Signature Weapon: Tato zbraň doplňuje Thelemin bojový styl a maximalizuje její poškození. Plus sada Stigmata: Sada, která dále vylepší schopnosti Thelemy a odemkne její potenciál jako psychické bojovnice.

Zatímco Thelema je impozantní bojovnice, její ideální spoluhráčka, Senadina, nebude v této nabídce k dispozici. Najít vhodnou náhradu může být složité. Sushang Kira může být provizorní možností, ale existují lepší střihy než tato, zejména pro pódia Symphony.

Banner Thelema se shoduje s bezplatnou událostí stigma box, což naznačuje, že v7.4 bude pravděpodobně trvat šest týdnů. Tato rozšířená oprava vám dává dostatek času otestovat Thelemu a rozhodnout se, zda se dobře hodí do vašeho týmu. Navíc ve verzi 7.4 obdržíte bezplatný selektor stigmatu speciálně pro Thelemu, který vám umožní ji dále upravovat.

Pokud kvůli zmizení Helie a Coralie někdo postrádá podporu, příležitosti jsou na celém bojišti, ať jsou jakékoli. Jde o to mít vhodný tým, provést psychologickou analýzu jejich možností a eventualit a být připraven na změny a adaptace na létajícím bojišti.

Takže, měli byste táhnout za Thelema?

Rozhodnutí závisí na vaší aktuální sestavě a herním stylu. Pokud jste zkušený kapitán se solidní podporou, jako je Senadina, Thelema může být výkonným doplňkem. Pro nové kapitány může být budování týmu kolem ní náročnější. Stáhněte si Honkai Impact 3rd na Google Play obchod!

Než spěcháte s bitevním oblekem, podívejte se na kopii na Azur Lane Rethinks Anson’s Design Post Criticism!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com