2 minuty ve vesmíru Velikonoční aktualizace jsou šílené! Vyhýbejte se vajíčkům nebo se nechte míchat!








S novou velikonoční aktualizací 2 Minutes in Space jsou věci velmi napínavé (a vejce obvykle náročné).

Tato časově omezená akce slibuje vyškrábat váš mozek (v dobrém slova smyslu) na zcela novou úroveň, která posouvá i ty nejzkušenější vesmírné piloty na jejich limity.

Náročná velikonoční aktualizace

Za 2 minuty ve vesmíru obvykle uhýbáte asteroidům a dáváte pozor na nepřátelské střely. O letošních Velikonocích se ale věci mění.

Vaše vesmírná loď bude muset projít polem barevných kraslic. Tato zlomyslná vejce se při nárazu do sebe shlukují a vytvářejí obří shluky, které vás pronásledují (mluvte o práci žloutku).

Obří velikonoční kuře nouzově přistálo na úrovni, aby bylo vše ještě více zajíce. Tento opeřený ďábel může libovolně měnit gravitaci a mrštit vaší lodí kolem jako kometa se špatnými otáčkami.

Mějte oči na stopkách, abyste viděli rozkošné, ale smrtící černé díry, které velikonoční kuře škube za sebou. Jeden dotek té černé díry a vaše vesmírná loď je toast.

Tento opeřený přítel tu není od toho, aby hodnotil vaše pilotní schopnosti, ale má sklony pohrávat si s gravitací. Náhodné cvaknutí může obrátit prostor kolem vás vzhůru nohama a vrhnout vaši loď směrem k černým dírám (rozkošné, ale smrtící!) a dalším vesmírným ohavnostem.

Dávejte si pozor na jeho gravitační sílu, protože může přitahovat nejrůznější překážky – včetně rozkošné, ale nebezpečné černé díry, která je připravena spolknout cokoli, co jí stojí v cestě, rychleji než dítě, které o velikonočním ránu hltá čokoládu.

Vesmír začíná být chaotický

Yuliya Oleshko z RarePixels nedokázala potlačit své nadšení z této aktualizace a prohlásila: „Velikonoční aktualizace 2 minuty ve vesmíru se nepodobá ničemu, co jsme dosud dělali. Nejde jen o přidání slavnostního tématu, ale také o zvýšení výzvy a vzrušení hry.“

Stáhněte si 2 minuty ve vesmíru na Obchod Play a uvidíte, zda dokážete přežít lov velikonočních vajíček a všechny ostatní vesmírné šílenosti!

Než vyrazíte, podívejte se na nahrávku Thelema: Psychic Punch to Honkai Impact!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com