Chuck The Duck In: ​​Crossy Seas je nová hra, která spojuje roguelike hratelnost, budování měst a umění Voxel








Žluté gumové duckies, které byly vašimi kamarády při koupání, nyní ožily s Chuck The Duck In: ​​Crossy Seas. Je to nová neformální nezávislá hra, která je směsí roguelike dobrodružství a budování města. Nedávno byl spuštěn na Android a lze jej hrát zdarma.

Chuck The Duck In: ​​Crossy Seas vydal TheoTGames. Vypustili další zábavné hry pro Android, jako je Bouncy Ball: Idle Cash, Dart Dash: Casual Tap Darts a Please Mind The Closing Doors.

O čem je Chuck The Duck In?

Ve hře hrajete za Chucka a vaším úkolem je vylepšit Ducksville. Cesta je plná hromad k objevování. Jednu minutu se potulujete po okolí, sbíráte sběratelské předměty uprostřed nepoctivé krajiny a v další chvíli změníte rychlost, abyste mohli rozvíjet své vlastní město.

Není to však jednoduchá cesta! Máte nepřátele, kteří hledají boj, a spoustu pastí, které vás udrží ve střehu. Dobrá věc je, že existují vylepšení, která vám poskytnou výhodu pokaždé, když se pustíte do nového běhu.

Chuck The Duck In: ​​Crossy Seas, budete házet bomby a křižovat na vodních lyžích vyzbrojených raketami. I v Ducksville vás čeká spousta překvapení, takže pozor! Abyste se dostali přes tento divoký svět, stačí klepnout a přetáhnout a ujistit se, že skáčete ve správných okamžicích. V této souvislosti se níže podívejte na Chuck The Duck In!

Chuck je dobrý sport!

Chuck The Duck In: ​​Crossy Seas je hra v retro stylu s roztomilou voxelovou grafikou. Takže, pokud jste připraveni se ponořit, stáhněte si hru od Google Play obchod. Pokud se chcete o hře dozvědět více, podívejte se na oficiální webové stránky a podívejte se, o čem to šarlatánství je!

Mezitím se podívejte na naše další novinky: Supercell-Backed Looter Shooter Riftbusters vstupuje do omezené otevřené beta verze pro Android.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com