Howl, The Banner Saga-like tahová taktická hra, klesá na Android








Slyšeli jste o Howl? Je to tahová taktická hra s lidovým nádechem, která se na Steamu stala docela populární. Tento týden padla na Android jako hra zdarma. Vydává ho Astragon a vyvíjí Mi’pu’mi.

Ne obyčejná pohádka

Howl se odehrává ve světě jako z Grimm’s Fairy Tale, ale v jeho temnější verzi. Svět zasáhl akustický mor. V podstatě se do vesnic infiltrovaly nějaké bestie. Pokud uslyšíte vytí šelmy, sami se proměníte v šelmu. Je to jako když A Quiet Place má crossover se zombie filmem.

Hlavní postavou je však neslyšící dívka. Takže mor na ni nic nemá. Ano, naše hrdinka se pohybuje ve světě plném zvuků spouštěných hrůz, ale její hluchota působí jako požehnání. Vkročíš do kůže té dívky a bojuješ s vlčími bestiemi.

Čeká vás šedesát úrovní, které jsou občas docela zajímavé a složité. Na rozdíl od jiných taktických her, kde měníte tahy, Howl má všechny akce probíhající současně. Zmapujete svůj plán a prokletí vlci reagují v reálném čase. Chcete se o tom přesvědčit? Podívejte se na hru níže!

Vytí je jednoduché, ale chytlavé

Howl je jednoduché taktické RPG s pěknou tradicí. Vše, co musíte udělat, je zachránit vesničany, vyhnout se vlkům a kauci v rekordním čase. Ale hra je šíleně uspokojující. A právě když si myslíte, že jste to zvládli, nabízí ještě tvrdší druhy vlků a nové dovednosti, díky kterým se budete vracet pro více.

Pokud si tedy chcete užít temný, pohádkový svět, vezměte si hru přímo ze hry Google Play obchod. Můžete se také podívat na jejich oficiální webové stránky Více podrobností.

Mezitím se podívejte na naše další novinky. Battle Rivals: Epic Clash, titul podobný Fortnite, hity Early Access in Select Regions.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com