Epic Games Mobile Store se blíží, dobrá zpráva pro hráče?








Do prosince budete mít přístup k obchodu Epic Games Store na svém zařízení se systémem iOS nebo Android a jeho vyhlášeným hrám a bonusům. To ohlašuje novou rivalitu mezi obchody s mobilními hrami, bude to znamenat lepší ceny pro vývojáře a více možností pro spotřebitele? V odvětví mobilních her se chystá velký posun.

S velkým snížením zisků pro vývojáře změnil Epic Games Store scénu PC. Nechávají si masivních 88 % peněz, které vydělají z prodeje, zatímco Epic si ponechává 12 %. 30% snížení, které Apple a Google obvykle požadují, se od toho výrazně liší.

Tato metoda, která vývojářům usnadňuje práci, může přežít přechod na mobilní zařízení. To by mohla být dobrá situace pro všechny; vývojáři mohou vydělat více peněz a hráči mohou získat širší nabídku her za nižší ceny. Epic také naznačil, že by mohli vývojářům umožnit, aby si ponechali své peníze, pokud používají své platební systémy pro prodej v aplikacích.

Až bude Epic Games Store spuštěn na mobilních zařízeních, bude se hodně mluvit.

Apple a Google jsou dlouhodobě lídry v obchodech s mobilními aplikacemi, ale příchod Epicu může vše změnit.

Bude zajímavé sledovat, jak se tyto velké technologické společnosti vypořádají s konkurencí.

Na co se těšit v nové prodejně

Mobilní aplikace Epic Games Store bude pravděpodobně obsahovat ručně vybranou sbírku her, ale přesné detaily zůstávají utajeny. Spolu s některými neznámými skvosty uvidíme i některé známé tváře. Vzhledem k tomu, že Fortnite je nejoblíbenější hrou Epic, byla by téměř jistě v mobilním obchodě.

Spuštění obchodu Epic Games Store by mohlo změnit způsob distribuce her a vydělávání peněz na chytrých telefonech a tabletech. Mobilní herní byznys je obrovský, takže tento krok by mohl být přínosem pro vývojáře i hráče. Mobilní hry se nyní mají na co těšit, protože mají více možností a ještě lepší nabídky. Chcete-li zůstat aktuální, navštivte Oficiální stránky Epic Games.

Než vyrazíte, podívejte se na stránku Onmyoji And Honor of Kings Clash Over Character Design.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com