Blizzard odhaluje plán Diablo Immortal 2024, který začíná s propastí hororu příští týden








Diablo Immortal’s 2024 se připravuje na pořádnou jízdu. Právě odhalili cestovní mapu pro tento rok. Akci zahajuje aktualizace Precipice of Horror, která přistane 27. března. Je to jen začátek, protože Blizzard Entertainment celý rok nazvala Age of Unmaking.

Co je hlavní věcí plánu Diablo Immortal 2024?

Velký problém je, že masivní démonické hrozby jsou na cestě, aby otřásly Svatyní. Bude se hrát zbrusu nová třída a oslava druhého výročí oslavy. K dispozici je také několik nových hlavních úkolů, kde se setkáte tváří v tvář samotnému Lord of Terror.

Podívejte se na plán níže a zjistěte více o tom, co se chystá pro Diablo Immortal 2024!

Cestovní mapa Diablo Immortal 2024

V The Cauldron Of Hellfire je toho víc!

Ve hře Precipice of Horror, která padne příští týden, se můžete ponořit do nových Terror Rifts, které se nečekaně objeví v Sanctuary. Naskočte do těchto portálů, zdrsněte pár drsných monster a seberte Stygian Fragments. Odevzdejte tyto fragmenty Stygian Spire a chyťte nějakou čerstvou Terror Essence.

Esenci teroru můžete použít pro ultimátní výzvu odvahy, Oblivion Pillars. Jakmile vyhrajete proti těmto vylepšeným příšerám, můžete získat nějaké věčné vybavení a další lesklé ceny. Připravte se také na Hellslayer Bounties, které jsou dostupné na Inferno Difficulty I a vyšší.

A protože více je vždy lepší, s Precipice of Horror přistane čerstvá várka 56 afixů. Tyto předměty najdete vypadnoucí z vašich bitev v Terror Rifts, Oblivion Pillars a Hellslayer Bounties, leštící vybavení s 1-3 magickými afixy.

Takže naostřete ty čepele a ponořte se do Diablo Immortal 2024 pro hromadu zkázy. Vezměte si hru z Google Play obchodpokud jste to ještě neudělali!

Chcete chytit Isagi a Nagi zdarma? Pak se předregistrujte pro Blue Lock PWC Global!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com