Rozbijte radnice a skórujte ve hře Clash of Clans Rubble Rumble Event!








Komunitní akce Clash of Clans Rubble Rumble je zpět. Jo, hned po skončení Super Dragon Spotlight přichází Rubble Rumble. Akce končí dnes (21. března) a je to všechno o rozdrcení zatracených radnic!

Jste připraveni na Clash of Clans Rubble Rumble?

Jako součást komunity COC potřebujete zbourat radnice, spoustu z nich. Jen se pusťte do těchto multiplayerových bitev a zaměřte se na co nejvíce radnic. Není to záludné, není to složité, ale pár tahům Sneaky Goblin bych neřekl ne.

Pokud chcete získat nějaké bezplatné dobroty, budete chtít zůstat u toho, jak se můžete všichni zapojit a rozdrtit tohle dohromady. Mezi vychytávky v řadě patří 2x hvězdný bonus, který by mohl dosáhnout až 4x, než skončíte.

Jakmile vyklepneme tento poslední milník, můžete získat rudy zdarma. Což znamená snadnější upgrady Hero Equipment. Clash of Clans Rubble Rumble hází rukavice všem Clasherům venku. Takže si vezměte hru z Google Play obchod a připravte se společně rozbít radnice.

Ještě nejste Clasher?

Jsem si jistý, že to není třeba představovat, ale tohle je pro ty z vás, kteří to ještě nehráli. Clash of Clans je zdarma hratelná online strategická hra pro více hráčů od společnosti Supercell. V říjnu 2013 klesl na zařízení Android.

Můžete stavět a upravovat své vlastní vesnice a zároveň zvyšovat armádu pro intenzivní souboje mezi klany a klany. Hra má strategii, aliance a dobývání. Neváhejte a zúčastněte se komunitní akce Clash of Clans Rubble Rumble, abyste získali nějaké epické dobroty.

Mezitím se podívejte na náš přehled o nadcházející hře: Manjuu Games oznamuje Azur Promilia, Nová hra Azur podobná Palworld.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com