Candy Crush All Stars 2024 bude brzy zahájen s největším cenovým fondem všech dob!








Candy Crush Saga se připravuje na čtvrtý díl své akce All Stars. Ano, Candy Crush All Stars 2024 klesá 26. března 2024. Tentokrát nasazují laťku vysoko s největším prize poolem, jaký kdy na scéně příležitostných mobilních her viděl.

Takže, jaká je cena?

Neuvěřitelných milion dolarů! Ano, hlavní cena je tentokrát 1 milion $. Aspirující drtiče cukroví ze všech koutů světa budou rozbíjet cukroví s intenzitou jako nikdy předtím. Otevřené herní kvalifikace probíhají od 26. března do 9. dubna pro každého, kdo je připraven na tuto výzvu.

10 nejlepších hráčů soutěže získá VIP zacházení s pozvánkami na offline finále, které se koná v Los Angeles. Tito finalisté se utkají, aby získali titul šampiona Candy Crush All Stars 2024 spolu s finanční odměnou.

Mimochodem, Candy Crush Saga právě zveřejnila speciální video na YouTube s vítězi All Stars 2023, Fran, Cole a Jay! Pokud chcete nějaké tipy a triky přímo od loňských vítězů, podívejte se na video níže!

Chystáte se na výzvu?

Takže pokud vás toto video inspirovalo, dovolte mi, abych vám rychle řekl, jak se zúčastnit. Stačí hrát hru a dostat se do online kvalifikace. Pokud je vám více než 18 let a dosáhli jste úrovně 25 nebo vyšší, můžete začít. Vaším úkolem je shromáždit ty lesklé fialové hvězdné bonbóny.

Pak bude spousta vyřazovacích fází. Tato play-off Candy Crush vyvrcholí zúčtováním žebříčků, které zaměří pozornost na 10 nejlepších soutěžících. A pokud najdete své jméno mezi elitou, všechny cesty vedou do Los Angeles na finále!

Takže jděte do toho a vezměte si hru z Google Play obchod zúčastnit se Candy Crush All Stars 2024! A než odejdete, podívejte se na naše další novinky: Snag Cinnamoroll And Kuromi Sets In Life Makeover x Sanrio Characters Crossover.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com