Nejlepší Android ARPG








ARPG musí kráčet po jemné hranici mezi hloubkou a zběsilým vražděním. Jde o víc než jen o bezduché mlácení knoflíků – za vraždou stojí ohledy a příběh, který vše řídí. Uděláno správně, ARPG je jednou z nejpoutavějších her, které můžete hrát. A v Obchodě Play jich je spousta. Jako, zatížení. Takže jsme si řekli, že je dobrý nápad vybrat to, co považujeme za nejlepší Android ARPG.

Koneckonců, nechcete trávit hodiny procházením seznamů, abyste našli hru, chcete ji hrát hned teď – takový je rytmus mobilních her.

Kliknutím na názvy her v seznamu níže můžete přejít přímo do Obchodu Play a stáhnout si je. Máte vlastní návrhy na úžasné ARPG, které by lidé měli hrát? Pak se ujistěte, že je vložíte do sekce komentářů ve spodní části článku.

Nejlepší Android ARPG

Titan Quest: Legendary Edition

Mytologie připomínající Diablo, která vás vidí hackovat a prorážet si cestu přes hordy nepřátel. Je to masivní a tato kompletní edice obsahuje také všechna DLC, která kdy byla pro hru vydána. Jedná se o prémiovou hru a vše získáte jediným – pěkně drahým – nákupem.

Pascalova sázka

Dark Souls je tu víc než jen odstín. Spousta masivních monster, náročný boj a temný příběh plný ponurosti a ponurosti. Celá věc je prezentována s AAA leskem a běžná DLC vás budou neustále vracet. Je to prémiové, s přidaným obsahem jako IAP.

Grimvalor

Hlavní obrázek pro naše nejlepší metroidvania na Androidu.  Ukazuje herní obrazovku postavy hráče, která čelí obrovskému monstru s pavoučími nohami.

Další temná a ponurá hra s těsným a poutavým bojem. Tohle je ale boční posuvník s několika metroidvanskými zvraty. Je složitý ve všech ohledech, jak chcete, aby byl, dobře vyleštěný a má v rukávu spoustu triků. Prvních pár hodin můžete získat zdarma a poté odemknout vše ostatní pomocí IAP.

Genshinův dopad

hlavní obrázek pro naše novinky skladatele dopadu genshina, obrázek obsahuje snímek fontány se dvěma fontánami mimo velkou budovu, obyvatelé fontány prožívají svůj den, v okolí jsou rostliny a stromy

To je dost zkázy a ponurosti, dáme si místo toho nějaké primární barvy. Genshin Impact je tak trochu globálním hitem, který je k dispozici na celé řadě platforem a umožňuje vám objevovat obrovský otevřený svět. Je tu spousta postav, které můžete sbírat, spousta úkolů a spousta dalšího, co můžete vidět a dělat. S IAP je to zdarma.

Bloodstained: Rituál noci

Toto je další hack-and-slasher s bočním posouváním, ve kterém se probojováváte přes hrad, který je plný démonů. Je to neuvěřitelně náročné a mohlo by to stačit s podporou ovladače, ale stále je toho hodně, co se vám bude líbit, pokud dokážete překonat frustraci na dotykové obrazovce. Tohle je prémiové s IAP DLC.

Imploze: Nikdy neztrácejte naději

Kyberpunkový hack-a-thon, který je plný mimozemšťanů a robotů a všemožných dalších věcí, které lze krájet a střílet na šumivé kusy. Zdá se, že za mnohé vděčí dílům Platinum a nemůžeme myslet na mnohem vyšší chválu. Můžete hrát kus zdarma a zbytek odemknout jednorázovým IAP.

Oceanhorn

O něco klidnější ARPG, které má na rukávu vliv Zeldy. Bojujte, prozkoumávejte, řešte jednoduché hádanky a užijte si krásné slunečné chvíle, když to děláte. V Oceanhornu je toho spousta, co se dá milovat, a první kapitolu si můžete prohlédnout zdarma. Pokud se vám líbí, co vidíte, můžete zbytek odemknout pomocí IAP.

Anima

Temný a krvavý prolézací kobka se spoustou zákoutí, kde můžete najít a zabíjet věci. Je zde velká hloubka a zjistíte, že se ponoříte do zážitku, pokud vás to bude lechtat. Je to zdarma ke hraní, ale existuje několik IAP, které můžete v podstatě úplně ignorovat, pokud chcete.

Zkoušky Mana

ARPG s klasickou příchutí JRPG. Cestujte po velkém, jasném světě, prokopávejte a prosekávejte si cestu skrz hromadu monster, zatímco budete objevovat a objevovat. Je tam skvělý příběh a spousta věcí, které můžete vidět, dělat a zabíjet. Je to prémiová hra s docela strmou cenou, ale má lesk, aby to stálo za to.

Soul Knight Prequel

Hlavní obrázek pro naši novinku Soul Knight Prequel.  Ukazuje koláž několika pixelových snímků obrazovky ze hry.

Další v řadě impozantní série Soul Knight přináší vše, co jsme milovali v první, ale větší a lepší.

Věž Fantazie

Hlavní obrázek pro naši aktualizaci Tower Of Fantasy 2.3.  Ukazuje, jak se postava lekne, když na ni vyskočí několik šedých entit.

Odpověď Level Infinite na tituly jako Genshin Impact je navzdory svému názvu Tower Of Fantasy mnohem více sci-fi záležitostí. Je tu epický příběh k rozplétání a obrovský svět k prozkoumání, a navíc to vypadá docela skvěle.

Nyní znáte nejlepší Android ARPG, chcete hrát další hry? Vyzkoušejte naše nejlepší nové hry pro Android tento týden a získáte neustálý přísun nových titulů.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com