NCSOFT vydává druhou beta verzi pro Battle Crush na Androidu v 97 zemích!








Battle Crush je nový akční titul od NCSOFT, který zahajuje svůj druhý beta test, který bude spuštěn dnes (21. března). Beta se stává globální a dosahuje působivého seznamu 97 zemí! FYI, jejich předregistrace běží od 21. února. Pokud jste ještě neměli možnost se o hře dozvědět, pokračujte ve čtení našeho článku!

Battle Crush pro Android

Toto druhé kolo beta testu se chystá na Android a Steam pro PC hráče. Ode dneška do 28. března se tedy můžete pustit do beta testu a zanechat tvůrcům zasvěcenou zpětnou vazbu.

Mimochodem, Battle Crush na Androidu měl svůj první beta test v říjnu 2023 ve 25 zemích po celé Severní Americe, Evropě a jihovýchodní Asii. Díky tomu se vývojáři pletli a hru ve druhém kole vylepšili.

Chcete-li se zúčastnit beta testu Battle Crush pro Android, přejděte na stránku oficiální webové stránky. Nebo zamiřte do Google Play obchod přímo, čímž se dostanete přímo na stránku stahování. Zaregistrujte se a můžete se ponořit. Proč se mezitím nepodíváte na hru níže, abyste zjistili, zda je to vaše ulička?

O čem je hra?

Battle Crush je battle royale hra, která vám umožní bojovat proti 29 dalším hráčům. Vaši hrdinové, známí jako Calixer, jsou zářiví bohové, kteří přicházejí ve všech velikostech, tvarech a barvách. Pro boj se zlem si můžete vybrat jednoho z Poseidona, Diany, jednookého Lopse, Dandiho, Seriho a dalších.

Battle Crush na Androidu vám umožní používat různé dovednosti, které vám udělají úder, jako jsou rychlé lehké útoky, silné těžké útoky a úhybné útoky. Hledejte truhly s pokladem, abyste byli silnější, a najděte předměty, které vám mohou poskytnout výhodu.

Přihlásíte se tedy do beta testu Battle Crush na Androidu? Mezitím se podívejte na naše novinky Shatter Town Halls a Score Big In The Clash of Clans Rubble Rumble Event!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com