Chcete chytit Isagi a Nagi zdarma? Pak se předregistrujte pro Blue Lock PWC Global!








Blue Lock Project: World Champion nebo Blue Lock PWC, jak tomu většina lidí říká, se připravuje na své globální vydání. Právě odhalili seznam úžasných dobrot, který je součástí jejich milníků předběžné registrace. Takže, pojďme vám dát úplný přehled, abyste si mohli pospíšit a předregistrovat se do Blue Lock PWC global!

Jste připraveni skórovat?

Zde je hra po hře o bonusech za předběžnou registraci, o které se hraje. Pokud se zaregistruje 100 000 hráčů, získáte 500 modrých drahokamů a 100 porcí natto. Když Blue Lock PWC nashromáždí 150 000 předregistrací, odměna se zvýší na dalších 500 modrých drahokamů, 50 salátů a 20 gyoza pro váš tvrdě pracující tým.

Pokud předběžná registrace překročí 200 000, úlovek bude těžší s 1 500 modrými drahokamy a gachou [First Step Toward Destiny] Yoichi Isagi. Když dosáhnou 250 000 předběžných registrací, můžete získat 3 000 modrých drahokamů plus 10 porcí kari a šťavnatý steak. Konečný milník je na 300 000, což získá 5 000 modrých drahokamů a [The Impetus Known As Curiosity] Seishiro Nagi gacha.

Takže pokračujte a předregistrujte se do Blue Lock PWC global na Google Play obchod. V případě, že jste ještě nenarazili na Blue Lock Project, dovolte mi, abych vám o něm rychle řekl. Ale nejprve je tu malá ukázka ze hry!

Podívejte se na projekt Blue Lock: Mistr světa

Projekt Blue Lock: World Champion, vyvinutý společností Rudel Inc., vychází z velmi oblíbeného sportovního anime Blue Lock. Poprvé byla vypuštěna v Japonsku v lednu 2023 a v první polovině roku 2023 získala titul nejstahovanější aplikace.

Blue Lock Project je o partě středoškolských fotbalistů usilujících o místo v japonském národním týmu. Vstoupíte do kopaček hlavního hrdiny Isagiho, který se každou chvíli snaží přelstít soupeře a synchronizovat se se svými spoluhráči, abyste vyhráli.

Takže pokud jste fanouškem fotbalu, anime nebo japonských her, předregistrujte se do Blue Lock PWC global a pomozte všem, včetně sebe, získat tyto dobroty. Mezitím se podívejte na naše další novinky. NCSOFT vydává druhou beta verzi pro Battle Crush na Androidu v 97 zemích!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com