Blood Strike Global: New Battle Royale se připojuje k aréně








Blood Strike, akční FPS s intuitivním ovládáním a různými herními režimy, byla oficiálně zahájena po celém světě! To znamená významný okamžik pro hru, která si již během beta fáze vybudovala hráčskou základnu. Vzhledem k tomu, že Blood Strike je globální, hráči v nových regionech se mohou zapojit do boje o přežití za rovných podmínek.

Blood Strike vás vrhne přímo do akce bez nápadných startovacích zátěží. Přidává také šmrnc s hratelnými hrdiny. Každý hrdina má jedinečné schopnosti pro různé herní styly. Berte je jako bonusové výhody nad vaší běžnou výbavou. Se svými přáteli se můžete shodit, ať už jste PC bojovník nebo mobilní maestro. Blood Strike vám umožní bojovat napříč platformami. Každý hrdina má jiné silné a slabé stránky. Experimentujte a najděte ten, který vyhovuje vašemu hernímu stylu.

Jeho spuštění přichází v zajímavou dobu. Další velké jméno v oblasti her, Call of Duty: Warzone Mobile, také právě vstoupilo na scénu. Může to znít přeplněně, ale pro hráče je to dobrá zpráva! Více možností znamená větší konkurenci, obvykle lepší funkce a celkově vzrušující zážitek.

Možná budete zmateni, protože Blood Strike byl k dispozici v Obchodě Play dva týdny před globálním spuštěním. Jednalo se o fázi beta testování, která vývojářům umožnila shromáždit zpětnou vazbu a vyřešit případné chyby před oficiálním celosvětovým vydáním.

Události a odměny

Slavnostní zahájení není jen o novém obsahu – jsou zde také vzrušující události a odměny, které můžete získat!

Spustit dárky: Dosáhněte úrovně 5 před 7. dubnem a získejte truhlu plnou zlata! Legendární kamufláž Violet Wraith můžete také odemknout dokončením akce pro začátečníky.

Nebula Limited Loot: Od 18. března můžete získat exkluzivní vzhled Nebula P90 prostřednictvím Limited Loot.

Série Ultra Stash a Dreamscape: Série skinů zbraní Midnight Terror AK47 a Dreamscape, obě dostupné v polovině března.

Takže jste si stáhli beta? Pokud jste ostřílení hráči Blood Strike, kteří si hru stáhli během beta fáze, máte štěstí! Globální spuštění nahrazuje beta verzi, ale váš postup a nákupy by se měly přenést.

Verze Mena vs. Globální verze

V různých verzích Blood Strike může být nějaký zmatek. Hra má aktuálně verzi Mena a globální verzi. Verze Mena vychází vstříc hráčům na Středním východě a v severní Africe. Pokud se nacházíte mimo tento region, budete si chtít stáhnout globální verzi.

Blood Strike vs. WZM

Jak Blood Strike Global vychází, jeho spuštění se shoduje s další významnou FPS hrou, WZM. I když je to odvážný krok, Blood Strike by si mohl vydobýt své místo tím, že se zaměří na mobilní design a intuitivní ovládání.

Stáhněte si Blood Strike ještě dnes Google Play!

Než půjdete, podívejte se na kopeček Cabernet Craving? Vychutnejte si zatýkací hostinu „Host obžerství“ v cestě nikam!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com