Mobigames Drops A New Story PV for the Light of the Stars








Light of the Stars je nadcházející RPG od Mobigames pro Android a iOS. Ale právě vypustili příběhové propagační video s OST, což je docela ušní červ. Hra bude zdarma ke hraní a očekává se, že skončí do konce dubna. Pojďme si tedy dát rychlý přehled o příběhu Světla hvězd PV.

Najít Paprsek Světla

The Light of the Stars story PV obsahuje OST s názvem ‚Kingdom Come‘, kterou složila Miori Celesta. Píseň vás provede cestou naděje a boje v těžkých časech. Poselství je jasné: bez ohledu na to, jak těžké jsou věci, pokračujte a nechte své srdce jasně zářit.

Pochopitelně tedy nahlédneme do hry a postav v PV. Všichni hrdinové jsou poháněni souhvězdími, která představují. Tito hvězdní bojovníci jsou seřazeni a připraveni bojovat za věc, bojovat za své království.

Mobigames odvedl dobrou práci s PV. Přestože se hra zatím moc nepropagovala, vypadá docela nadějně. Také, pokud nevíte, Mobigames je známý pro hry jako Magical Woods, což je příležitostný hlavolam se 3 zápasy. No, dost bylo napětí. Proč si nechytit příběh Světla hvězd PV a přesvědčit se na vlastní oči?

Světlo hvězd

Hra je kombinací mechaniky automatické bitvy a věžové obrany. Vstoupíte do světa, kde má dědic Sluneční říše velké potíže. Tento dědic, obviněný ze zrady a s odměnou na hlavě kvůli Horovi, je zde, aby zachránil svět.

Pokud si myslíte, že hra zní, jako by byla přímo ve vaší uličce, můžete se do ní předem zaregistrovat Google Play obchod. Více o tom můžete také zjistit na jejich stránkách oficiální webové stránky. Mezitím si nenechte ujít tohle! Prší Zdarma Starr Drops na The Brawl Stars #100StarrDrops Community Event.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com