Předregistrujte se pro Godzilla x Kong: Titan Chasers, nové 4X MMO








Godzilla x Kong: Titan Chasers. Ne, není to crossover dvou her nebo dvou filmů, je to plná hra, která brzy vyjde. A ano, je to svět Godzilly, který se střetává se světem King Konga. Zní to příliš děsivě, ale napínavě, že? No, předregistrace do hry jsou nyní otevřené.

Godzilla vs King Kong

Godzilla x Kong: Titan Chasers je místo, kde je lidstvo na druhém místě po starých titánech. Vykročte na Siren Isles a spojte své síly s ostatními průzkumníky. A nezapomeňte nejprve popadnout zbraně, abyste se vyhnuli snídani pro monstrum. Jako 4X MMO vám hra umožní ponořit se do úplného víru.

Má bohatou 3D mapu, která má vše, od ledových úseků po kouřící džungle. Váš seznam úkolů je jednoduchý, ale srdcervoucí. Buďte o krok napřed před obrovskými děsy, jako jsou Mother Longlegs, Rock Critters a Skullcrawlers. A samozřejmě žádné překvapení: Godzilla a Kong jsou také na Siren Isles!

Shromáždíte četu pronásledovatelů, kteří budou střílet, a budete si pohrávat s technologií Monarch, která dokáže změnit věci ve váš prospěch. Během příběhové kampaně se můžete ponořit do děsivé tradice Sirén nebo se vrhnout do bitvy s bestiemi v režimu monstrum vs. V této souvislosti se podívejte na trailer níže!

Předregistrujte Godzilla x Kong: Titan Chasers nyní

Godzilla x Kong: Titan Chasers je videohra Monsterverse vyvinutá společností Hunted Cow Studios a publikovaná společností Tilting Point. Očekává se, že bude vydán na konci července 2024. Mimochodem, Tilting Point je známý také pro další populární hry, jako je FashionVerse: Fashion Makeover Simulation, akce Cypher 007 se špionážní tématikou a podvodní dovádění SpongeBob Adventures: In Jam.

Pokud to zní zábavně, zamiřte do Google Play obchod a předregistrujte se do hry hned teď. Více o tom můžete také zjistit na jejich stránkách oficiální webové stránky. Máte rádi Roguelike tituly pro budování decků? Chopte se zabít věž zkrácenou o 30 %!




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com