Persona 5: Phantom X bude uveden na trh v Číně příští měsíc








Konečně jsme se dozvěděli o oficiálním datu vydání Persony 5! Ano, 12. dubna v Číně klesá. Persona 5: Phantom X se připravuje na to, aby se dostal na mobilní telefony, počítače a konzole. Vyvinulo ho Black Wings Game Studio a vydalo ho Perfect World Games s kreativními příspěvky od původních tvůrců Persona, Atlus.

Jaká je dohoda s Persona 5: The Phantom X?

Persona 5: The Phantom X se odehrává v alternativní časové ose, ale souvisí s původní hrou. Došlo k záhadné události, která zamotala časové osy. Nyní se tedy postava zvaná Wonder musí spojit nebo shodit proti Jokerovi z Phantom Thieves.

V této hře hrajete za Wondera a vedete Phantom Thieves školním životem a zápletkami Metaverse. Také se seznámíte s novým maskotem, Luffym. Spojte tedy své síly s Motoha Arai, studentem z Kokatsu Academy, a porazte to se Shadows číhajícími v Metaverse.

Persona 5: Phantom X vám nabízí virtuální kousek Tokia, doplněný o čtvrti jako Shibuya a Shinjuku. Budete se ponořit do průzkumu, zdokonalovat své dovednosti a dostávat se do zbytečností. Můžete také sáhnout do knih, připojit se ke sportovnímu týmu nebo jen tak pokecat s přáteli.

Vychází Phantom X globálně?

Ještě v lednu se hra dočkala třetího betatestu. Pro hráče to byla skvělá ukázka, která ukázala část hry a několik nových tváří, jako jsou Phantom Idols. Ale to nás přivádí zpět ke stejné otázce: Vychází Persona 5: The Phantom X po celém světě?

Bohužel o tom zatím není ani slovo. Určitě vás o tom budeme informovat. Do té doby si můžete hru prohlédnout na oficiální webové stránky of Persona 5. Proč také nevyzkoušet další nové RPG: AFK Arena Sequel, AFK Journey, Set To Drop Later This Month.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com