Výdrž: Dead Space Premium ve výprodeji








Chcete dohodu, která vás nadchne na vzrušující vesmírnou střílečku? Toužíte po straně tajemna s vaší pew-pew akcí? Držte se svých vesmírných lodí, protože Endurance: Dead Space Premium může být vaší další mobilní posedlostí. Tato hra mísí retro vibrace s prvky RPG, to vše zabalené do strašidelného prostředí vesmírné lodi.

Videohra Endurance: Dead Space Premium, původně prodávaná za 2,49 dolaru, je aktuálně nabízena za pouhých 0,49 dolaru. To je neuvěřitelná sleva osmdesát procent!

To může být z několika důvodů. Vývojář hry se možná snaží přilákat více hráčů tím, že bude cenově dostupnější. Je také možné, že hra byla nějakou dobu venku a vývojář snížil cenu, aby odpovídala její aktuální tržní hodnotě.

Ať tak či onak, je to skvělá šance, jak ulovit zábavnou vesmírnou střílečku se slevou!

Výzva pro spořivého hráče

K dispozici je bezplatná verze Endurance: Dead Space Premium. Buďte však varováni – přináší vám to několik překážek. Bezplatná verze vás bombarduje reklamami a žebříčky a oživení po porážce bude stát pořádný kus herní měny. To může ztížit postup bez utrácení peněz.

Zde přichází na řadu placená verze. Za ubohých 49 centů získáte zážitek zcela bez reklam. Už se neruší, jen čistá, nefalšovaná zábava z vesmírného střílení. Navíc se zbavíte těch otravných žebříčků a budete se moci soustředit na své vlastní tempo a průzkum.

Prémiové výhody: Vyplatí se upgradovat?

Jeden hráč řekl, že si ho koupil z rozmaru a nikdy toho nebude litovat, a přirovnal ho k tajnému drahokamu, který čeká na nalezení. Upgrade na prémiovou verzi odpálí ty otravné reklamy přímo z přechodové komory a umožní vám soustředit se na dobré věci: odstřelování vesmírných nechutností a rozbití pouzdra.

Navíc se zbavíte žebříčků a budete hrát svým vlastním tempem, aniž byste se cítili pod tlakem soutěžit. Hudba v této hře je směsí náladových zvuků „Doom 4“ a retro kouzla „Super Metroid“. Budete tančit do rytmu a zabíjet tuny nepřátel.

Takže říkáš, že máš rád tlačenky?

Jeden recenzent zmínil skrytý drahokam v herních mechanismech: Můžete posouvat ty zdánlivě neškodné krabice. Může to znít zanedbatelně, ale může to změnit vaši herní strategii.

Strategickým používáním krabic můžete vytvořit barikádu nebo blokovat nepřátelskou palbu, čímž získáte taktickou výhodu. Tento malý detail ukazuje promyšlený design, který do této hry vstoupil.

Pokud se chcete vydat na epické vesmírné dobrodružství jako žádné jiné, využijte šanci získat „Endurance: Dead Space Premium“ za pouhých 0,49 $. Google Play.

Než vyrazíte, podívejte se na Zenless Zone Zero CBT Revs Up pro Amplifying Test.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com