Je jízda do prázdnoty sněhová pokrývka bez Gachy?








„Driving into the Void“, nový soutěžící v aréně TPS (střílečka z pohledu třetí osoby), se připravuje na svůj beta test a vy jste zváni, abyste byli mezi prvními, kdo projde jeho podivným novým světem.

Tradice hry je opředena tajemstvím. Z nebe se řítí kolosální metropole a navždy mění krajinu.

Žádné triky Gacha, jen přímočará střelba

„Driving into the Void“ odstraňuje systém gacha, což je vítaná změna pro hráče unavené nekonečným losováním postav. Místo toho odemknete rozmanité obsazení hrdinů přirozeným postupem příběhu.

Každá postava se může pochlubit jedinečnými schopnostmi, od Nonova letu, který vzdoruje gravitaci, až po skluz Nian Chunqiu s duněním země. Kromě toho mohou provádět dočasnou údržbu serveru za účelem optimalizace výkonu.

I když se hra může pochlubit strhující atmosférou a zajímavými příběhovými úryvky, je důležité si uvědomit, že se jedná o beta test. Testeři zaznamenali problémy se snímkovou frekvencí a některé hrubé modely postav v předchozím kole. Vývojáři však aktivně pracují na vylepšeních a hlavní herní smyčka je nepopiratelně zábavná.

Zatímco beta se zaměřuje na hlavní příběhové mise, náznaky prvků pro řešení hádanek a přizpůsobitelný čipový systém naznačují, že plné vydání může nabídnout strategičtější příležitosti.

Recenzenti jsou na „Driving into the Void“ smíšení, ale vidí potenciál. Jedni chválí herní příběh a unikátní postavy, jiným je grafika a bojové mechanismy kostrbaté. Testeři jsou nadšeni z nedostatku gacha mechaniky, ale chtějí větší strategickou hloubku v boji. Celkově jde o slibnou sci-fi střílečku s prostorem pro zlepšení.

Zamiřte k Klepněte na klepněte 28. března přesně v 10:00. Najděte stránku hry „Driving into the Void“ a zúčastněte se testu. Je to tak jednoduché! Po testovacím běhu nezapomeňte sdělit svůj názor vývojářům.

Další losování!

Zarezervujte si hru a sdílejte oznámení na svých osobních platformách sociálních médií, abyste se mohli zúčastnit. Ceny zahrnují spínač OLED v japonské barvě, karty JD.com v hodnotě 200 juanů pro pět šťastných výherců a karty JD.com v hodnotě 100 juanů pro deset šťastných účastníků.

Stane se „Driving into the Void“ dalším titánem TPS? To ukáže jen čas a váš zkušební provoz!

Než vyrazíte, podívejte se na nejnovější informace o New Eridu Beckons! Zenless Zone Zero CBT Zvyšuje otáčky pro zesilovací test.




Autorem tohoto článku je: Redaktor Tomáš Koutný
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: droidgamers.com